פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אתה יכול לעשות למאווררים מוד ל-5Vואז לא תשמע אותם,את המוד ניתן למצואבפורום מודיניג ואלקטרוניקה שבאתר.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר את השאלות ששאלתי זה טרם הקניה ,אני באמת לא מתכוון לעשות מודינג במארז חדש ,שאלותיי בעינן עומדות ! תודה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מוד 5V מחליש את המאוורר מאודתחבר את המאווררים ל-7V (ע"י חיבור המתח החיובי ל-12V והמתח השלילי ל-5V וכך נוצר פוטנציאל של 7V)הם לא ירעישו ועדיין יספקו איוורור נחמדמאווררי 80 מ"מ בד"כ לא שקטים בלי המוד הזהלפחות לא ברמה של ה-120 מ"מ
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר תתן לי להבין משהו האם אין בשוק מאווררים שקטים ללא צורך לעשות מודינג אם יש המלצות בבקשה
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אני מנסה להבין האם לטענתך כל מארז עם מאוררים של 80 מ"מ ירעישו ועוד שאלונת אם אני החליף למאוררים 80 מ"מ שניתן לכוון את המהירות בהם ,ואם אני יוריד את המהירות מעט האם זה לא יפחית את הרעש? סליחה שאני נודניק אך כך נולדתי (בצחוק) ;D
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים לא כל מארז עם מאוורר 80 מ"מ ירעיש. תלוי מאוד במאוורר שמצורף.אם תוריד את המהירות זה יפחית את הרעש. כל מאוורר ניתן להפחית את המהירות שלו, ע"י בקר או ע"י שינוי מתח קבוע (וכאן יש שתי אפשרויות - 7V 5V שזה קל לעשות עם חיבור מולקס, ועם נגדים, מה שייתן לך יותר אופציות ודיוק מירבי, אבל ידרוש התעסקות יותר עמוקה ותצטרך אח"כ לגרום לזה להיראות נורמלי או להחביא את זה).
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר תגיד יש לך שמות של המאווררים 80 מ"מ שאינם מרעישים ,אפילו שאם לא נמכרים בארץ ? תודה!
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מה אתה לא מבין.????הסביר לך ליאור בצורה מעולה.בד"כ מאוורר 80 הוא רועש,המוד ל-5Vהוא שטויות ולוקח בידיוק 10 דקות- מוציאים קבלמהמולקס וסה"כ משנים לו את המיקום בתוך המולקס.מנהלים - לדעתי לנעול- הבחור לא מבין.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אני מאמין שהחברה בפורום אוברקלוקינג וקירור יותר מתורגלים ממני בנושא המאווררים
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים קטן עליך.אני אשאל ואם לא אז תמחק.התקנתי היום VF-700CU של זלמן.ובזמן האחרון אני חושב שהרעש של מאוררי המארז(TT-SOPRANO) מרעיש.אז אם אני אחבר ל-7V או ל-5V כמו שאמרת זה עדיין יקרר לי ולא יעלה את הטפ?.והאם מאוררי הספק גם ניתנים למודיזציה?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אם תחבר ל-7V הדחיפת אוויר תיפגע, אבל לא משמעותית כמו שהייתה נפגעת עם חיבור ל-5V למשל. זה עדיין יקרראבל בוודאי שהטמפ' תעלה. לא אמורה לעלות בהרבה אבל תעלה.גם מאווררים של ספק כוח יכולים לעבור מוד כזה, אבל איתם זה הרבה יותר מסובךהם בד"כ מחוברים דרך בקר וחיישן חום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.