עבור לתוכן

gf2 - oc?

Featured Replies

פורסם

ליפני שאני קונה כרטיס חדש, יש לי כרגע gf2 mx200 64mb, (חברה אין לי מושג, כשקניתי אותו עוד הייתי די מטומטם,

שאלתי אותם איזה חברה זה הם אמרו של נוידיה, בכל זאת התעקשתי ושאלתי איזה חברה ייצרה את הכרטיס, לא את השבב,

ואמרו לי נוידיה, אמרתי טוב נו אני לא כזה מבין אולי הם מייצרים גם כרטיסים..

ככה שאני לא יודע על קירור\מהירויות\כלום) חשבתי לנסות לסחוט מהקיים מה שעוד נשאר בו,

לפי מה שהבנתי אני צריך לדעת ת'מהירויות שלו כרגע, בקשר לקירור, כמו שאמרתי אין לי ממש מושג, אבל כשפתחתי פעם אחרונה את המחשב,

שמתי לב שיש שם מאורר די קטן שלא מסתובב הכי חלק, הוא עושה כמה סיבובים מהירים, מאט טיפה בסיבובים וממשיך ביותר מהר,

אז בקיצור אני לא יודע אם הקירור הזה טוב בכלל, הוא לא נראה מקרר משהו..

למישהו יש מושג על המהירויות של הכרטיס\לאן הוא יגיע עם קירור זבל?

אגב, ניסיתי להסתכל אם כתוב על הכרטיס את החברה ולא מצאתי:\

פורסם

יש טבלה במדריך אוברקלוק מס' 2

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי שם, ולא הבנתי כלום האמת

פורסם
  • מחבר

הנה, מצאתי:

שם השבב הגראפי

מהירות בסיס

מהירות אוברקלוק ממוצעת

GeForce2 MX200

175Mhz

190Mhz

אבל של מה המהירות הזאת בכלל?

וה25 mhz האלה ישפרו משהו?

פורסם

לא קראת את כל המדריך ? ולא תרגיש שיפור משמעותי

פורסם
  • מחבר

כן קראתי,

אבל הgeforce tweak utility היה לי אותו כבר - ולא שמתי לב בדיוק לאפשרות להמהיר את הכרטיס

או שסתם לא הבנתי על מה לעזאזל הוא מדבר שם :\

פורסם

למה אתה הולך עם הראש בקיר?

תוריד powerstrip, וברגע שתגיע למקום בתוכנה שבוא אתה עושה oc כתוב גם מה המהירויות של הכרטיס, תעשה oc, לא יצליח, לא נורא, יצליח, יופי, השיפור לא יהיה משמעותי אבל יכול לתת לך כמה fps יותר.

פורסם
  • מחבר

הנה..

הורדתי, התקנתי, לחצתי לחצן ימני על הסמל שמופיע ליד השעון עכשיו,

Performance profiles > configure

אני יכול להעלות שם את המהירויות שעון,

כרגע כתוב 175 מגה הרץ בEngine clock ו143.18 בMemory clock,

עד כמה להעלות אז? 190? וכמה בזיכרון

פורסם

תעלה כל פעם קצת, לא בפעם אחת הכל

פורסם
  • מחבר

טוב.. וכמה מקסימום להעלות את הזיכרון?

ועוד משהו, מה יקרה אם אני מעלה יותר מדי? בטח הוא לא ישרף או משהו, אבל איזה דברים יתחילו לקרות?

פורסם

תראה ריצודים או קווים על המסך ,ברוב המיקרים לא נשרף אבל תשדל ישר להחזיר

פורסם
  • מחבר

טוב, העלתי ל180 בליבה ו148 בזיכרון, אני חושב שעלה בFPS 1 או 2, לא זכרתי בדיוק כמה היה,

(אני בודק בUT2003, נקודה מאוד מסוימת שאני עומד בה ומסתכל לנקודה מסויימת אחרת, בלי בוטים)

אני מעלה עכשיו ל150 בזיכרון ו185 בליבה (סתם למקרה שאני לא אחזור אני כותב את ההודעה הזאת ;))

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

טוב, העלתי ל180 בליבה ו148 בזיכרון, אני חושב שעלה בFPS 1 או 2, לא זכרתי בדיוק כמה היה,

(אני בודק בUT2003, נקודה מאוד מסוימת שאני עומד בה ומסתכל לנקודה מסויימת אחרת, בלי בוטים)

אני מעלה עכשיו ל150 בזיכרון ו185 בליבה (סתם למקרה שאני לא אחזור אני כותב את ההודעה הזאת ;))

לדעתי הכרטיס שלך הוא של Power Color. כנס לאתר שלהם ותבדוק אם הכרטיס נראה כמו שלך. על הכרטיס גם כתוב דגם אז תבדוק.

פורסם
  • מחבר

כן! אני חושב שזה power color, יש להם גם לוגו מצחיק כזה, לא נראה כמו של חברה שמייצרת דברים למחשב,

יותר כמו חברה שמייצרת צעצועים בחנויות של הכל בדולר.. הלוגו היה על המאוורר שלו

וזה עבדדדדד!

עכשיו קיבלתי 3786 ב3dmark 2001 (לא se), וליפני כן 2000 ומשהו, לא נראה לי ממש הגיוני, אבל למי אכפת..

המהירות היא בליבה 190 מגה הרץ ובזיכרון 154, אפשר לעלות עוד? כרגע זה פועל נהדר, אין שום ריצודים או קווים או הפרעות על המסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים