עבור לתוכן

מת מפצעיו התינוק ש"אביו" בן ה-19 התעלל בו

Featured Replies

פורסם

הם אומרים שהוא "לא החזיק טוב את התינוק" והוא נפל לו. שמעתי שגם לא מצאו סימני חבלה

מה אתה אומר? תבדוק מקורות אחרים. מצאו גם סימני נשיכה.

הת'רד הזה צפוי להפוך לקרב בין חילונים לחרדים, זה ידוע מראש. השורה התחתונה היא שידוע שחרדים הם חברה מסוגרת וגם את הסוטים והשפלים שלה היא לא ממהרת להוקיא אלא נטפלת לקורבן וטוענת שהוא מעליל (מזכיר צבא למישהו?). לא מזמן היה הסיפור עם האישה החרדית שגילתה ש-3 מילדיה נאנסו בידיי הרבי של הישיבה שבה למדו והחליטה לא להכנע ללחצים של האדמו"ר ומשמרת הצניעות, הלכה למשטרה ועשתה לנבל דין כמו שצרייך. מאז הקהילה התנכלה לה על שלא הקשיבה לאדמו"ר. אם חרדים רוצים לחיות במדינה הזאת, שמתיימרת להיות מדינת חוק, הם צריכים לחיות לפי אותו חוק ולא "לפתור את זה בעצמם". אילו רק הם היו מפחדים על גורל ילדיהם כמו שהם מפחדים על המוניטין שלהם - המצב היה הרבה יותר ורוד.

כמובן שגם הלשכה לסטטיסטיקה יצאה בהצהרה - 70% מהדתיים (לא חרדים, דתיים כללי) לא עובדים. באיזו מדינה נוספת חיי לו ציבור כזה שחיי לפי חוקים משלו (שנכתבו לפני 3000 שנה) ובוחר לחיות על חשבון שאר החברה? זה לא מתקבל על הדעת. חרם עליהם וחרם על הילדים שלהם שחיים בבורות.

אני לא חושבת שהמקרה היה קורה לולי לא היו ממהרים לחתן אותו. מדובר בבחור בן 19 בסה"כ, כמעט ילד עדיין, מצפים שילד יגדל ילד? חישבו שנית. אם הדבר לא היה מגיע לבי"ח, שם היו מזהים סימני חבלה אופייניים לעבירה ומערבים את הרפואה הפלילית, זה כלל לא היה מתגלה וילד היה מת מבלי שהיו יודעים על זה. נראה כי בכלל מדובר בפסיכופט אבל המשפחה שלו חשבה אחרת - הם החליטו שם הוא יתחתן חיש מהר וילד ילדים אז פתאום הכל יסתדר - כמובן שהם לא יכלו לדחות את זה כי הוא פסיכי, הרי זה היה פוגע בשידוך של האחים והאחיות שלו...

צרייך לחנך אותם, נקודה. הם לא ציבור בפני עצמו, הם חלק מהמדינה הזאת אז הגיע הזמן שהם גם יתנהגו ככה וזה אומר מיסים, צבא ועבודה. אם לא צבא אז לפחות שירות לאומי, שיחזירו טיפה ממה שהם כל כך רגילים לקחת.

זה כבר לא קשור לדמוגרפיה ושיהיו יותר יהודים מערבים, הדמוגרפיה הזאת לא שווה לתחת אם ה"רוב" הזה לא עושה דבר כדי לתרום למדינה, למלחמה בטרור ולמתן מיסים שיתקצבו את הבטחון והרווחה שלנו. הם רק לוקחים, עכשיו גם פושעים ולא מודים בזה!!

• תגובות 63
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם מתעניין,

את יכולה להגיד לי מאיפה את מוציאה את כל הנתונים האלו? (עובדים 70%, וכו')

פורסם

מה היה האינטרס של האידיוט הזה לעשות את זה? :bash:

פורסם

70% מהדתיים בכללי לא עובדים? נשמע לי מופרך מאוד.

חושבי הכיפה הסרוגה עובדים, והם עושים הכל כמו החילונים... אם יש אבטלה זה כמובן מכה גם בהם. (שוב, חושבי כיפה סרוגה, לא חרדים)

מה היה האינטרס של האידיוט הזה לעשות את זה? :bash:

אינטרס? לא צריך אינטרס...

פורסם

זה כבר ממש מתחיל להדאיג כל העניין הזה,מה עובר בראש של האנשים אני לא יודע.

פורסם

בסדר, חרדים זה מובן, על דתיים זה פשוט לא נכון.

פורסם
  • מחבר

מישהו דיבר כאן על דתיים ? (אם אמרתי 'דתיים' אז לא התכוונתי. יש הבדל תהומי בין אדם "דתי" לבין חרדי

ש"תורתו אמונתו".)

נ.ב סלחו לי על טעויות הדפוס למינהן, אני לא כזה צלול -חוסר שינה

פורסם

132260-5.gif

כן, אנחנו הולכים להתגעגע אליו.

מאוד.

פורסם

The_overclocker, לא דיברתי אליך...

Gosha, אז זהו שלפופוליסט הזקן אני בחיים לא אתגעגע...

פורסם

לא אנחנו לא... הוא סתם חרא... לא עזר בגרוש... לא עשה נדה כדי לעזור למדינה לצאת מהמצב המחורבן שנכנסו אליו בכפייה הדתית שיש כאן...

פורסם

טוב נו.

140536-5.jpg

בולשיט לא עשו כלום!

ביטול חוק טל, פירוק משרד הדתות, ביטול קצבאות הילדים, התחלת רפורמת נישואים אזרחיים.

וחוץ מזה, הציבור לא נתן להם צ'אנס! זו הייתה קדנציה של שנתיים בקושי ועדיין, מפלגה של 15 מנדטים זה לא 40 כמו הליכוד והכי חשוב - להפריד דת מהמדינה זהו תהליך שלוקח הרבה יותר מחצי קדנציה במדינה שהוקמה על ערכי הדת.

אם רק לציבור הייתה עוד קצת סבלנות.

פורסם

מספיק עם התמונות הטפשיות האלה.

זה לא הם שיכלו להביא ישועה (כלומר הם כן, אבל מה שהם עשו זה לגרבץ ולרדוף אחרי הזנב של עצמם, אם הם היו מעבירים חוק נישואים אזרחיים, אז אולי הם גם היו שורדים)

פורסם

132260-5.gif

כן, אנחנו הולכים להתגעגע אליו.

מאוד.

אבל זאת הבעיה, הוא מושחת בדיוק כמו כולם וגם פחדן באותה מידה.

לא באמת יש לו משהו נגד כפייה דתית, ראו עליו שהוא בן אדם שהיה חייב לחפש סיבה כדי להקים מפלגה.

למה הוא פרש? הוא פשוט הבין שזאת לא הייתה אג'נדה מספיק טובה להיכנס איתה לממשלה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%99_%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%93

זבל נשאר זבל.

הייתי שמח אם מפלגת תפנית הייתה נכנסת לממשלה, אם הם היו מקימים וועדה לחקירת שחיתויות בכנסת, אני מבטיח לך שיותר מ50% היו יורדים מהכיסא.

פשוט אין היום למי לתת את הקול.

פורסם

אואואואו, הוא לא הקים את המפלגה....

שינוי היתה עוד מפלגה משנות ה70 שהקים אמנון רובינשטיין, פורז היה היחיד שנשאר עם השם.

הוא הקים מחדש את המפלגה וחיפש מנהיג, הוא מצא את לפיד מפופוליטיקה, וככה התגלגל שהם היו מפלגה חזקה.

אבל תחזרו לנושא, או שאזהרות יעופו פה כמו סקאדים במלחמת המפרץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים