פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אסוס החביאה את זה בלוח שלנו.צריך לכוון כמה דברים בביוס בשביל שזה יעבוד.אני אנסה להזכר איזה פרמטרים צריך לשנות.אני מאוד אודה לך.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים הפסקתי להשתמש בזה בגלל שנראה שזה עובד רק במהירות סטוק של הלוח. צריך לכוון את Preformance acceleration mode ל-enabled, בזמן ש-Preformance mode מכוון על AUTO.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים הפסקתי להשתמש בזה בגלל שנראה שזה עובד רק במהירות סטוק של הלוח. צריך לכוון את Preformance acceleration mode ל-enabled, בזמן ש-Preformance mode מכוון על AUTO. זה הPAT? חשבתי שPAT זה שמהו שמתכינים אחרי התקנת הWIN. טוב נו, דווקא זה כן מופעל אצלי וזה נותן שיפור של איזה 3%. לא משהו רציני אבל עדיין חביב למדי.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים בלוחות של אסוס מבוססי 865PX יש אפשרות לPAT..(ולוחות כמו הABIT שלך שנחשבים כלוחות טובים..)..אבל זה לא מביא שיפור פלאים (כמה אחזום בודדים)..ואם אתה בOC אז הוא מתבטל אוטומטית...
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים ^^^^ יש דרך לעקוף את הביוס מפעילים את המחשב בסטוק + PAT ובווינדוס מעלים את המהירות עם clockgen ככה אתה מקבל גם אוברקלוק וגם PAT בלי שהוא יתבטל
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים בלוחות של אסוס מבוססי 865PX יש אפשרות לPAT..(ולוחות כמו הABIT שלך שנחשבים כלוחות טובים..)..אבל זה לא מביא שיפור פלאים (כמה אחזום בודדים)..ואם אתה בOC אז הוא מתבטל אוטומטית...אז איך אתה מסביר את זה שאצלי הPAT מופעל ואני בOC?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אתה מנסה להיות מצחיק? לא הולך... הנא תראה אפילו אתה שאני בOC ויש יל עדיין PAT.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מזה PAT?Performance Acceleration Tool.זה משהו שמשפר את ביצועי הזיכרונות בכ2-3%.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני לא מנסה להוכיח עכשיו לכול העולם שזה לא עובד..אני אומר שאצלי (ובטוח שאצל עוד כמה) שעושים OC זה מתבטל גם אם זה "דלוק" בביוס...אין על מה להתווכח איתך על זה...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני לא מנסה להוכיח עכשיו לכול העולם שזה לא עובד..אני אומר שאצלי (ובטוח שאצל עוד כמה) שעושים OC זה מתבטל גם אם זה "דלוק" בביוס...אין על מה להתווכח איתך על זה...סבבה אני גם לא בא להתווכח או משהו, אבל אתה כתבת כעובדה שזה מתבטל, אז באתי ואמרתי שלא תמיד.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אולי תרדו כבר מהשטות הזאת בזבזתם שלושה עמודים על ניסיון להפעיל PAT על 865PE כשגפ ככה אין הרבה טעם לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.