פורסם 2006 באפריל 1319 שנים שלום לכולםמשהו מאוד מוזר עובר על המחשב שלי.פתאות ללא שום התרעה מוקדמת הוא מחליט להתכבות לבד.בזמן שאני משחק זה קרה בשלוש הפעמים הראשונות והיום זה קרה שוב כאשר צרבתי דיסק.זה כאילו כאשר אני עושה בו שימוש רציני הוא מתכבה אבל זה מאוד מוזר כי המחשב חזק מאוד מבחינת הנתונים שלו.מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אשמח.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אצלי המחשב לא עושה ריסטרט ומעפיל את עצמו מחדש הוא פשוט נכבה לבד ואז צריך להדליק אותו מחדש
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אח שלי המחשב הקודם שלי היה מרסט וזה היה בעיה של הספק , תבדוק את זה...והמחשב שלי החדש חח עכשיו גם פשוט נכבה כמו שבמחשב שלך ניכבה.. אני עכשיו בבדיקות עם זה ניראה לי זה קרה כי היה לי בעיה בקירור של המעבד.. תבדוק את זה אולי זה גם אצלך קשור לקירור או למשהו אחר...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אצלי המחשב לא עושה ריסטרט ומעפיל את עצמו מחדש הוא פשוט נכבה לבד ואז צריך להדליק אותו מחדש ובכל זאת, צריך להיווצר דו"ח של הקריסה הזו.והוא ככל הנראה מופיע בקבצי ה-Minidump.תקרא שוב את המדריך.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים הוא נכבה בפתאומיות כמו שמושכים את המתח מהקיר.או פשוט עושה shutdown לבד ולא נדלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.