פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אחרי שסגרתי על איזה נגן ללכת... עכשיו צריך אוזניות איכותיות בשבילו!! אני מחפש אוזניות בלי (!!) קשר עם קליפסים שנתפסים על האוזניים (לא מהסוג שדוחפים פנימה) משהו איכותי, שנותן באסים טובים. חשוב שאני באמת ירגיש את הדפיקות! תקציב חופשי. יש הצעות?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר KOSS75/35איזה מהשניים עדיף? איפה אפשר להשיג בארץ? (אני רוצה לנסות אותם לפני שאני קונה)
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אין לי מושג, אבל אולי כדאי לך לקנות את שניהם מEBAY (יצא לך זול יותר מהארץ)
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר אין לי מושג, אבל אולי כדאי לך לקנות את שניהם מEBAY (יצא לך זול יותר מהארץ)איפה בכלל אפשר להשיג בארץ? אני לא מוצא בשום מקום...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר טוב נראה לי שאני אלך על KOSS 75....אפשר לקבל המלצה לאוזניות איכותיות? גודל מממממממממממממממממש לא משנה... העיקר שיהיו טובות! עד 150$
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר לא משנההאוזניות הכי טובות שאתה יכול להמליץ, לא משנה צבע גודל צורה..... הכי טובות שיש עד 150 דולר.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר לא משנה לי איזה סוגזה לביתלא צריך נוחיות, לא כלוםרק צריך ביצועים טובים ובאס גבוההההההההההההההההההההההההההההההה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר בדיוקהכוונה שלי.אוזניות, לא משנה אם קטנות או גדולותרק מה? שיהיו איכותיות. באס גבוה במיוחד (טראנסים. דגש חזק על טראנסים!!!)יש המלצות? הערות מענות שאלות טענות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.