פורסם 2006 באפריל 1319 שנים free download manager במיקרה שאתה מישתמש בשועל אתה צריך תתוסף- FlashGot מיצתער oba3k לא ראיתי שכתבתה כבר
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אני אהבתי בכללי את הדפדפן MOZZILA או OPERA שטוב מאוד לדעתי. בכל אחד מהם יש מנהל הורדה מעולה חינמי
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים נצל"ש - אני מחפש מנהל הורדות שתומך בפיצ'ר אחד ספציפי:יזהה אוטומטית מאיזה שם-מתחם (domain) אני מוריד את הקובץ (בפרוטוקול FTP או HTTP) ובלי לשאול שאלות יוריד אל תיקייה מוכנה מראש לאותו אתר.יש משהו?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מנהל ההורדות הטוב ביותר ( שיפור של עד 20% במהירות- אני עם חבילה של 2 MB מוריד במהירויות של 260-290 KB ) נקרא IDM- INTERNET DOWNLOAD MANAGER.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אני עובד עם FlashGet, תוכנה מצויינת ומהירה... מומלץ מאוד. מחזק הפאק היחידי שלה שהיא ברוב הפעמים לא מוצאת מירורים לבד לעומת זאת REGET, הוא מנהל הורדות שכן מוצא מירורים ב-99.9% מהמקרים, ותמיד יאיץ לך את ההורדה, במיוחד כשאתה מוריד איזה דמו של 600 מגה על 30KB החיסרון הגדול שלו שהוא לא חינמי במיקרה שאתה מישתמש בשועל אתה צריך תתוסף- FlashGot נכון לגבי כל מנהל הורדות שלא בא עם פלאג-אין משלו ל-FF ונתמך ע"י FLASHGOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.