פורסם 2006 באפריל 1519 שנים בסדר אבל יש לך אפשרות לשנות את המתח..הנה הסימון הריבוע הראשון זה התדר של המעבד (תשנה אותו מAUTO)..והריבוע השני שמסומן זה המתח...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר בסדר אבל יש לך אפשרות לשנות את המתח..הנה הסימון הריבוע הראשון זה התדר של המעבד (תשנה אותו מAUTO)..והריבוע השני שמסומן זה המתח...אני יודע!!!! כתבתי את זה ל bartes......
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תאמינו לי שאני לא אידיוט... אני גם טיפ טיפה מבין בזה ואם היה איפשהו לשנות את זה מ AUTO ל MANUAL לדוגמא או משהו דומה הייתי משנה.העניין הוא שלי אין את ה M.I.T הזה כניראה יש לו לוח יותר משוכלל או ביוס שונה.אולי יש אפשרות להוסיף את זה איכשהו??
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר תאמינו לי שאני לא אידיוט... אני גם טיפ טיפה מבין בזה ואם היה איפשהו לשנות את זה מ AUTO ל MANUAL לדוגמא או משהו דומה הייתי משנה.העניין הוא שלי אין את ה M.I.T הזה כניראה יש לו לוח יותר משוכלל או ביוס שונה.אולי יש אפשרות להוסיף את זה איכשהו??חס וחלילה! לא התכוונתי להעליב. כל אחד יכול להתבלבל.... בכל מקרה, כבר כתבתי לך, הביוס שאני משתמש בו הוא- v6.00PG 01/04/06תראה אם הוא מתאים ללוח שלך ותוריד אותו. אולי זה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.