עבור לתוכן

איך אני מסדר את יציאת האוזניות הקדמית במארז שתעבוד?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?

פורסם

בדקת את ההגדרות של הכרטיסי קול זה אמור לעבוד במקביל

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לבדוק את ההגדרות האלה? אני התקנתי את הכרטיס קול דרך דרייבר מהאתר שלהם CREATIVE, שבו אין לוח בקרה לכרטיס קול.

פורסם

לכרטיס שקנית אין חיבור אודיאו קדמי .

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

הצלחת לסדר את זה ?

פורסם
  • מחבר

לא, הרי יאבל אמר שאין יציאה כזאת על כרטיס הקול שלי.

כרגע, הכבל מחובר ליציאה של כרטיס הקול שעל לוח האם, ולא מצאתי באמת אחת כמוה על כרטיס הקול VALUE 2, כך שזה לא יכול לעבוד משער.

פורסם

אין לך כבל שיוצא מתוך המארז ומתחבר לכרטיס קול מאחורה ומקדימה יציאת אוזניות (וגם מיקרופון אותו דבר)?

פורסם
  • מחבר

יש לי את הכבל, יציאה אחת מחוברת ליציאות האודיו של המארז מקדימה, והשנייה אני צריך לחבר לכרטיס קול החדש שקניתי, אני פשוט לא יודע לאיפה לחבר אותה על כרטיס הקול וגם לפי מה שהבנתי אין חיבור כזה בכרטיס קול שקניתי.

פורסם

אתה רוצה להגיד שיש לך כרטיס קול שאין בו יציאה 3.5 מ"מ רגילה בשביל רמקולים או אוזניות

קיים דבר כזה?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהיה פה בלבול קטן, אני אסביר את הכל מההתחלה.

יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 VALUE. חיברתי את הכרטיס הזה למחשב, וחיברתי אליו את האוזניות/רמקולים מאחורה והכל פועל כמו שצריך.

רק שיש לי כמה אוזניות ורמקול אחד בבית, כך שלא נוח לי להושיט את היד מאחורי המחשב ולהחליף משם אוזנייה אחת לשנייה או לרמקול ולהיפך.

בקידמת המארז 6A19 יש יציאות מובנות לאודיו. ליציאות האלה יש כבל, שאני צריך לחבר אותו לכרטיס קול כדי שהם יעבדו. בעיקרון, אני מחבר את האוזניות או את הרמקולים ליציאות האלה מקדימה, במקום להושיט את היד מאחורה כל הזמן ולעשות את ההחלפות.

רק ששכבל יציאות האודיו של המארז, לא מצאתי חיבור מתאים על כרטיס הקול החדש, כך שהיציאות הקדמיות של המארז לא עובדות ואני עכשיו צריך כל הזמן להחליף מאחורה, בכרטיס הקול, את האוזניות לרמקולים ולהיפך.

נתנו לי פה תשובה, שעל כרטיס הקול הספציפי שלי אי אפשר לחבר את יציאות האודיו הקדמיות של המארז, לפי יאבל

פורסם

הכבלים שיוצאים מהיציאות מקדימה אמורים לעבר דרך המארז ולצאת מאחורה ולהיכנס מאחורה לכרטיס קול יענו מבחוץ מהמקום שממנו אתה כל הזמן מוציא רמקולים ומחבר אוזניות או הפוך

זה מתחבר מבחוץ ולא מבפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים