עבור לתוכן

מספר שאלות בנושא חומרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים .

1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו...

2) HDTV בראקט ?

3) IEEE 1394 connectors ?

4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ?

תודה לכל מי שעוזר.

חג פסח שמח . :)

פורסם

1. חיבור דיגיטלי (יכול להיות כניסה ויכול להיות יציאה) לאודיו. כבל אופטי או קואקסיאלי.

2. לא הבנתי למה הכוונה. אולי התכוונת ל-TVOUT Bracket?

3. חיבור FireWire (הנקרא גם IEEE 1394).

4. לא חובה אבל יכול להועיל. תלוי בתצורה של המאווררים

פורסם

ואיפה נכנס פה הבראקט?

פורסם
  • מחבר

או.קיי תודה

לגבי שאלה 1 -> SPDIF זה אומר שאני אוכל לחבר את המחשב למערכת סטיראו עם הכבל אודיו עם בננה צהובה ? המחשב ישמש כאילו כמגבר (בחיבור SPDIF OUT)

לגבי שאלה 2 -> ראיתי לוח שבמפרט היה כתוב HDTV BRACKET ..לא זכור לי מאיזה אתר\יצרן

לגבי שאלה 3 -> מה זה אומר FIREWIRE ? עדכוני חומרה ? אם כן , זה לא משהו שאפשר לעשות דרך תוכנה ?

אגב , תודה על התגובות המהירות...

פורסם

1. לא. החיבור הוא דרך כבל אופטי או כבל קואקסיאלי.

2. גם גוגל לא נותן שום תוצאה של HDTV Bracket.

3. FireWire זה סוג של חיבור, מתחרה ב-USB

פורסם
  • מחבר

1. מה זה אומר ? אפשר דוגמא\אות לשימושים של זה ?

2. חיפשתי היום בפורומים והיה תמונה של HDTV CONNECTOR (בלוח MSI החדש עם צ'יפסט 6150 ) שזה בעצם בראקט שמתחבר ללוח ועל הפאנל חיבור יש 3 יציאות עגולות (קומפוזיט+SVIDEO+קומפוננט)

3. מה ההבדל ביניהם ? סוג החיבור על הפאנל ? זה התקן שייכנס בעתיד לשימוש רחב (אני לא מכיר לדוגמא נגן MP3 שמתחבר ל-FIREWIRE) ?

אודה לכמה מילים בקצרה להרחיב את המושג ...

שוב , המון תודה על ההעשרה !

פורסם

1. למגבר, להעביר אודיו (גם 5.1 ו-7.1 על כבל בודד) באיכות יחסית גבוהה.

2. לדעתי זה סתם שם ש-MSI נתנו ל-Bracket הזה. סה"כ Bracket עם 3 יציאות.

3. החיבור הוא שונה, המהירות לא כל כך שונה (480 מול 400 מגה ביט (סיביות) לשניה). ה-FireWire משמש יותר ל-iPod (שאר הנגנים הם USB בלבד), מצלמות וידאו דיגיטליות (DV) וכו'.

פורסם
  • מחבר

אחלה . תודה רבה ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים