פורסם 2006 באפריל 1219 שנים יש למישהו מוסג למה הם יקרים כל כך וגם כבדים?http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=megaline&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=145&aff=Zap
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים פחח למה הם חושבים שמישהו ישלם רבע מיליון שקל על רמקולים?אה, רגע, יש משלוח חינם! זה משנה הכל, אני מזמין!!
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים יא אללהה איזה חלווםםםם לשמוע את הBeenie Man המלך ברמקולים כאלה... אווו אווו אווו אני מגמרת
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים פחח למה הם חושבים שמישהו ישלם רבע מיליון שקל על רמקולים?אה, רגע, יש משלוח חינם! זה משנה הכל, אני מזמין!!LOL
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים תתפלאו אבל יש בארץ אנשים עם רמקולים יקרים הרבה יותר. ואני כבר לא מדבר על מה שהולך בארה"ב.Anatoli.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים לפי איך שזה נירא בתמונה זה לא יכנס לחדר שלי חחחחחחחחחח חחחחחחחח זאת בטח הסיבה בגללה אתה לא תקנה... הם לא עולים כל כך הרבה אחרי הכל
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים יאאאאאאאאיייי......הם ישתלבו לי מצויין עם הנגן הסופר זול של drekstor !!!!! ;D
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים הגובה שלהם הוא 230 ס"מ, בהחלט לא הגבוה ביותר שנתקלתי בו. למען האמת, גם לא הכבד ביותר. הם ייכנסו בכל חדר מגורים ממוצע שכן גובה מינימלי בארץ הוא 260ס"מ.בכל אופן, שלא תטעו לחשוב שהמחיר אומר שהם טובים במיוחד. צריך לשמוע ואז להחליט.Anatoli.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים וגם אל תשכחו שאתם צריכים להשקיע במגבר ממש ממש ממש טוב וחזק כדי לשמוע ברמקולים האלה טוב..ומי קונה אותם.. מי שממש אוהב מוזיקה וכסף אוהב אותו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.