פורסם 2006 באפריל 1219 שנים שלום לכולם !האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ?תודה מראש !
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים שלום לכולם !האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ?תודה מראש !לא, זה גורם לאי יציבתו...כלומר אם אין מספיק מתח למעבד אז הוא עלול להיות לא יציב ויגרום לבעיות.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים הורדה בביצועים לא תהיה אבל הטמפ' של המעבד תירד ואם הוא לא יקבל מספיק מתח הוא לא יהיה יציב ויגרום לבעיות ותקלות בעבודה על המחשב
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר עבדתי עד לפני כשבוע במצב AUTO של מתח המעבד. במצב הזה הלוח סיפק למעבד מתח די גבוהה. ולפני כשבוע התחלתי לשחק עם מתח המעבד עד אשר הגעתי לנקודה שהמתח היה מינימלי כדי שהכל יעבוד בצורה יציבה. דרך אגב זה גרם לירידה של 3 מעלות בטמפ' המעבד.אז פשוט מעניין אותי אם אני לא הורדתי בביצועי המעבד ע"י הורדת המתח.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים עבדתי עד לפני כשבוע במצב AUTO של מתח המעבד. במצב הזה הלוח סיפק למעבד מתח די גבוהה. ולפני כשבוע התחלתי לשחק עם מתח המעבד עד אשר הגעתי לנקודה שהמתח היה מינימלי כדי שהכל יעבוד בצורה יציבה. דרך אגב זה גרם לירידה של 3 מעלות בטמפ' המעבד.אז פשוט מעניין אותי אם אני לא הורדתי בביצועי המעבד ע"י הורדת המתח.כמוש אמרתי, ביצועים נשארו אותו דבר אבל היציבות בסכנה.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר אני עובד עם מעבד AMD דגם 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe.אשמח אם תתן לי לינק לתוכנה.תודה !
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים יש למעלה הורדות..פה באתר..בבקשה:לא חשבת לחפש בגוגל ?http://www.xtremesystems.com/pi/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.