עבור לתוכן

דרוש: מפרט מחשב, בסכום:7000 למשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

אני מסכים איתך שאופפת את הסיפור הזה אווירת אי ודאות אך מה שאנו כן יודעים הוא שה939 מוחלף עוד שניה לעומת ה755 שלו יוצא הקונור התותחי עוד חודשיים ואין כרגע סימן להחלפת הסוקט.

אז אפילו בלי קשר לקניית מחשב בר שידרוג עכשיו, שיחכה לAM2 או לקונור.

חוץ מזה המפרט שלך מצויין.

=======עריכה============

רק כדי להבהיר את העניין, אם הוא קונה 3800+ פעם הבאה שהוא ירצה לשדרג את המעבד הוא בטוח יחליף גם לוח (חוסר ברירה), אך לעומת זאת אם יקנה אינטל ממש אבל ממש לא בטוח, ההסתברות לטובת אינטל באופן מוחץ.

מבחינת ביצועים הוא יכול לקנות D920 עם BT שיוצא אותה עלות פחות או יותר ואז בOC הוא יגיע ממש ממש רחוק!!

בגדול, תחכה לקונור אחי.

פורסם

אבל כנראה שלקונרו גם תהיה תושבת חדשה..

פורסם

קריפטון, תהיה לו תושבת 775 אבל לוחות חדשים, ורוב הסיכויים נכון להיום שאף לוח מודרני לא יתמוך בו בתצורתו הנוכחית.

ונוב, אני פרסמתי מפרט בת'רד הזה?

פורסם

וופס, כנראה שלא :P

פורסם

הנה מפרט שאני בניתי (אשמח לדעות של חברי הפורום הנוספים):

כמות, סה"כ, מוצר.

1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ BOX ¤1,825.00

1 DFI LanParty UT nF4 Ultra-D ¤800.00

2 Kingmax 1024MB DDR PC-3200 400Mhz BGA ¤1,190.00

1 XFX Geforce 7900GT 256MB VIVO Dual DVI PCI-E Retail PV-T71G-UDLR ¤2,163.00

1 Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver ¤470.00

1 ENERMAX LIBERTY 400W ¤489.00

סיכום ביניים: ¤6,937.00

סיכום ביניים לתשלום במזומן: ¤6,800.98

מפרט מכאן: www.cec.co.il

הערות:

1. רשום בדף המוצר של הזכרון CL2 OC Tested, לא יודע אם זה מבטיח שבאמת אפשר יהיה להוריד אותם ל-CL2.

בכל מקרה, בהתחשב במחיר אני חושב שגם בתור זכרון Value הוא טוב.

2. אם רוצים לחסוך 200 שקל אפשר להחליף את הלוח לאינפיניטי מכוון שלפי מה שהבנתי מביקורות, אי אפשר להגיע ל-OC טוב עם המעבד הזה.

3. חיפשתי ביקורות על המארז (ואכן מצאתי) אבל לא ציונו פרטים על רמת הרעש שלו. מקסימום בעודף אפשר להשקיע בפוטנציומטרים למאווררים :xyxthumbs:

תתחדש.

עריכה קטנה: WOW, ה-PQI 1GB אצל פנדה ממש מציאה ! גם אם קונים את כל המפרט מחנות אחת ואת הזכרון משם ומשלמים משלוח זה עדיין יוצא משתלם.

פורסם

לפי הבנתי הזיכרונות חסרי שם (ג'נריים), והמארז לא משהו - מומלץ להחליף לאחד אחר. בכלל, מארזי TT לא מצטיינים ביחס עלות תמורה.

פורסם

לפי הבנתי הזיכרונות חסרי שם (ג'נריים), והמארז לא משהו - מומלץ להחליף לאחד אחר. בכלל, מארזי TT לא מצטיינים ביחס עלות תמורה.

לגבי הזכרונות אני לא ממש בטוח. לגבי המארזים של TT - אני עד לפני זמן לא רב גם הייתי באותה הדעה לגבי המארזים של TT, ואני עדיין באותה הדעה לגבי מארזים מסויימים. אבל לפי דעתי המארז הזה ספציפית (אולי גם ה-Swing, אבל זה במיוחד) דווקא משתלם.

בכל מקרה כמו שאמרתי, ה-PQI אצל פנדה זו מציאה.

פורסם

הPQI אצל נעה משתלם..

עריכה:

אהה אופס לא ראיתי שזה מפרט AMD...

פורסם

קינגמקס זה לא ג'נרי. זה לא נפוץ בארץ, אבל זה לא ג'נרי. היו להם פעם את השבבים האלה לזכרונות, ריבועיים במקום מלבניים, שהיו אמורים להיות טובים יותר לOC. BGA אני חושב שקראו להם.

ת'רמלטייק עושים מארזים מסוגננים להפליא. יפים, ועל פניו פרקטיים. רק מה, יש להם איכויות פלסטיק דוחות שלא מתאימות לתג מחיר. הסופרנו, כשכל החזית שלו היא דלת פלסטיק זולה, הוא דוגמא מצויינת. הסווינג איכשהו מתקן חלק מהרושם, ונחשב למארז הרבה יותר טוב. אבל כשיש אופציות כמו המארזים לשוק הנמוך של קולרמאסטר באותו מחיר, אני לא מבין איפה בכלל הדילמה.

וקריפטון, אתה עוד פעם מספים.

פורסם

לא הכרתי את קינגמקס, החכמתי ;)

אם ככה אז המפרט האחרון שהוצע בסדר גמור, חוץ מהמארז, כפי שונב אמר. אין כל כך מבחר בחנות ההיא, כדאי הרבה יותר לקנות או את הקומפיוקייס הזול והטוב או לקנות קולרמאסטר כזה או אחר, מחנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים