פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני ער !!!אחרי יותר מ14 שעות של נסיעה במשאית צבאית (סיפחו אותי היום לנהג, בתור "התנדבות")אין לי יותר כוח לישון
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני ער !!!אחרי יותר מ14 שעות של נסיעה במשאית צבאית (סיפחו אותי היום לנהג, בתור "התנדבות")אין לי יותר כוח לישוןתרחיב בבקשה ;Dרק אם אתה יכול זאת אומרת...
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים טוב אז ככה: אני וחברים שלי שיגענו היום כמה אנשים בסקייפ, היה כיף. חוץ מזה, נגמרו הנקיונות לפסח ( ). בקשר למפגש הקרב ובא: אני מקביא ששגיא יבוא, הוא ילמד אותי איך לאכול טריפל. נהייתי רעב, אני אלך לנשנש משהו ואז לישון. לילה טוב לכולם. נ.ב: אני מתחיל להיות רגשי (emotional) עכשיו, לא יודע למה. אני גם חושב לעשות סקר כמה אזהרות נחלק בבוקר... ההימור שלי:הרבה עמרי אל תהיה מבאס, מחר תוכל למחוק את הת'רד הזה. ולך לישון. ·._.·´‾ link=topic=176086.msg1510824#msg1510824 date=1144802106]בולה בולה איפה את? פה. וואלה גם לי לא בא לישון... מחר ליל הסדר לא? כן. מה אמא מכינה/מכינים אצלכם?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים בגלל שאין לי רישיון נהיגהאז במקום לעשות נהיגה מונעת כמו שאר החברה שליאני ועוד כמה חברה "נודבנו" לנסוע יחד עם נהגים מהבה"ד שליולחלק חבילות שלי לפסח לחייליםאז מ0800 נסעתי למרכזורק ב2230 חזרתי הבייתה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים פה.כן. מה אמא מכינה/מכינים אצלכם? וואלה השנה דווקא בדר אצל סבתא... חחח שנה שעברה היו הסדר היה אצלנו והיו איזה 60 אנשים... השנה זה יותר קטן... מכינים אוכל של פסח קנאיידלך וכו' (אנחנו פולנים בעיקר אז לא מאכלי עדות למיניהם...) לילה טוב! ניראה לי אני ישאר ער עוד כמה שעות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.