פורסם 2006 באפריל 1119 שנים ה7600 עושה רעש אדיראתם לא מאמינים עד כמה אני חייב קירור חדש ושקט עד 200 שקל
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים גם אני צריך אחד כזה המחשב שלי כל כך שקט ורק המעצבן הזה נשמע כמו חזיר יבלות ביחום... ולחשוב שאני דאגתי מהמאוור של הלוח אם...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים בעמוד הראשי אתם מבקרים פעם?http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אי אפשר לשלוט במאוורר עם הדרייבר או RIVA? ככה שלפחות שאינכם משחקים לא תשמעו אותו. בינכה כשמשחקים בד"כ הרמקולים הם הדומיננטיים.
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים הבעיה עם הRIVA TUNER שכל פעם שאני מדליק אותו הוא אומר לי שהתוכנה (גירסא 15.8 ) לא נבנחה עדיין עם הדרייבר שלי (לא יודע איזו גירסא, מה שהגיע בכרטיס של לידטק), ושהוא ממליץ להוריד עידכון - שלמיטב הבנתי עדיין לא יצא.ואין לי את החץ הקטן הזה, שאמרת ללחוץ עליו בהתחלה.ואם כבר אז עוד שאלה. מה זאת אומרת מצב 2D? הכרטיס מזהה את זה לבד או שאני צריך להגיד לו כל פעם?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים 2D זה מצב של הוינדוס... אתה צריך לסמן שהמאורר יפעל על 100% רק ב3D Performence...
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני לא יודע מאתם אומרים שהוא רועש שומעים אותו יותר מיכולם אבל הוא לא עושה רעש של ספק חולה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים לגבי הדרייברים, זה לא ממש אקוטי אם זה רק לעניין המאוורר.אין לך איזה חץ?לא אין חץ.אין תוכנה אחרת שתעשה את זה ATITOOL או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.