עבור לתוכן

גויסטיק עד 300 ש"ח מה לקחת?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל

מה כדי לי לקחת?

אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות

פורסם

מה אתה מעדיף גוסטיק (סימולטורים) או גיימפאד ("כמו השלט של הפלייסטיישן")...

פורסם

tao, נראה לי שהוא מתכוון לגיימפד

אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל

קילר, לך על Logitech RumblePad 2

אם תמצא את Saitek P2600 (לא P2500) הוא גם סבבה.

פורסם

לדעתי תזמין ג'ויסטיק של xbox 360 מחו"ל

פורסם
  • מחבר

מה אתה מעדיף גוסטיק (סימולטורים) או גיימפאד ("כמו השלט של הפלייסטיישן")...

לא משנה לי

tao, נראה לי שהוא מתכוון לגיימפד

קילר, לך על Logitech RumblePad 2

אם תמצא את Saitek P2600 (לא P2500) הוא גם סבבה.

כמה עולה ה- Logitech RumblePad 2 בארץ?

פורסם

200-300 שחים

פורסם

לדעתי תקנה את השלט החוטי של ה-360: או מהארץ ב-300 ש"ח, או מחו"ל שיצא לך יחד עם משלוח לארץ ב-200 ש"ח ( ממליץ כמובן מחו"ל ).

אם אתה רוצה לקנות מחו"ל, ב-200 ש"ח אז תגיד לי ואני אשלח לך אתר שהזמנתי ממנו לא מזמן את השלט החוטי של ה-360 , ואם אתה רוצה אני גם יכול לתת לך

את האתר מהארץ שממנו אתה יכול להזמין ב-300 ש"ח את השלט- שזה פחות מומלץ, 100 שקל זה הרבה כסף יחסית למוצר. ( אני לא נותן לך את האתרים עכשיו כי אני סתם מתעצל, מאוחר כבר ואין לי כוח לחפש עכשיו, אבל אם תרצה אפילו רק מתוך סקרנות אז אני אתן לך בלי בעיות :xyxthumbs:)

אפשרות שניה היא לקנות את ה-Thrustmaster Wireless Dual Trigger. זה אחלה של דבר, הוא אלחוטי, נוח ( יש גומי בידיים ;D ), יש לו 2 כפתורים נוספים

מתחת ל-L2 ול-R2 שאתה יכול לתכנת אותם שכל פעם שתילחץ עליהם, אז הם יעשו איזה קומבו שאתה רוצה ( כמו משולש ריבוע עיגול משולש... ), לפחות ככה אמרו לי בפנדה ( שמהחנות הזאת אתה יכול להזמין את השלט ב-274 ש"ל לא כולל משלוח ) אבל אני לא בטוח לגבי זה, אבל מה שכן בטוח שאתה יכול לתכנת אותם לפעולה 1 לפחות.

אפשרות שלישית היא ללכת על ה-Thrustmaster Upad 360 Modena Force - 2960609 שהוא מאוד מאוד מיוחד מבחינה חיצונית, נוח, וגם מיוחד בשביל משחק במשחקי מירוץ. הוא עולה 300 שקל בפנדה, וראיתי אותו גם בפלונטר אבל אני לא זוכר בכמה.

כל שאר הגיימפאדים של LOGITECH הם מאוד טובים ואיכותיים, אבל לא ציינתי אחד מהם כי לא מצאתי בהם שום דבר מיוחד, אולם אני חוזר שהם מאוד איכותיים

ואולי אני טועה בקשר ליחודיות שלהם.

נ.ב

אל תיקח את העצות שלי כעצות ששוללות את קניית הג'ויסטיק ( לאימולטורים של מטוסים ), כי פשוט אני לא כלכך מקיר דגמים ספציפיים כאלה וגם אני לא יודע עד

כמה אתה אוהב משחקי אימולטור, כך שזה תלוי בך כי אלו הם 2 דברים שונים לגמרי, למרות שנראה לי שגיימפאד יותר שימושי למגוון רחב יותר משחקים ולסוגי משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים