עבור לתוכן

איזה מעבד עדיף?

Featured Replies

פורסם

מה התקציב שלך?

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד משפיע עד שהכרטיס מסך הוא הגורם המגביל ("הצוואר בקבוק") במערכת

זה בד"כ עם פילטרים ו/או ברזולוציות גבוהות

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי AXP 2000

fx5200

ו-512 ram

פורסם

תחכה עוד איזה חודש ותראה מה המצב עם הקונרו

ואז תחליט

פורסם

1.מה התקציב שלך שנדע איך לעזור לך .

2.לאיזה מטרות הוא אמור לספק.

3.למה לך להשקיע במעבד ישן?

שהוא לא יהיה כזה משמעותי ממה שיש לך עכשיו

פורסם
  • מחבר

בעקרון המחשב משמש למשחקים במיוחד כבדים...אין לי תקציב מסויים שאני אמור לעמוד בו אבל אבא שלי הוא זה שמשלם וההוצאה הכי גבוהה שהוא מוכן להוציא היא בעצם המינימום שהוא צריך להוציא...לכן אני מנסה למצוא מעבד שיהיה יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי אבל שלא יהיה יקר מדי(בהתחשב בכך שאני גם צריך לקנות לוח אם חדש)...

פורסם

אין טעם כרגע לקנות שום דבר שקשור ל-Socket A, לדעתי כדאי לך לחכות כמה חודשים (אולי תעשה קצת אובקלוק) ואז לקנות איזה קונרו זול או מעבד של AMD עם תושבת AM2, אפילו סמפרון אם לא יהיה תקציב למשהו יותר טוב. אבל לקנות מחשב חדש עכשיו, או לשדרג את המעבד לעוד AthlonXP נראה כמו בזבוז של כסף.

אתה יכול בקלות לעשות אוברקלוק ולהגיע לאותה סביבה של ביצועים שיציע הסמפרון שחשבת עליו.

פורסם

אם אתה ממש ממש לחוץ בזמן לך על ה 805 יצא לך זול ואיכותי

אם אתה יכול לחכות (עדיף) עד ש2 החברות ישחררו את המעבדים שלהם ואז תתבהר תמונת המצב של התקופה הנוכחית אז עדיף שתחכה

פורסם

:nixweiss:אתם סתם מבלבלים את פותח הת'רד, הוא כתב במפורש שהמחשב מיועד למשחקים כבדים.

ולמה לחכות למעבד החדש של אינטל "קונרו" אולי הוא יהיה מעבד מהיר, אבל אף אחד לא יכול להבטיח יציבות על ההתחלה,

של הפלטפורמה החדשה(זוכרים את הפרסקוט), כנ"ל לגבי סוקט AM2.

אני מציע לך ללכת על סוקט 939 עם צ'יפסט nf4, ואם אין לך תקציב לליבה כפולה לך על 3200 עם קצת oc ויש לך אחלה מעבד למשחקים.

אגב: עדיין לא כל המשחקים מנצלים ליבה כפולה! אל תשכח כרטיס מסך טוב, גורם מאוד חשוב בביצועים.

פורסם

מה זה "להבטיח יציבות של הפלטפורמה החדשה" ?

אין סיבה שלא תהיה יציבה

וכן, זוכרים את הפרסקוט ולא היו איתו שום בעיות יציבות.

פורסם

מה זה "להבטיח יציבות של הפלטפורמה החדשה" ?

אין סיבה שלא תהיה יציבה

וכן, זוכרים את הפרסקוט ולא היו איתו שום בעיות יציבות.

אתה יכול להבטיח שהכל יעבוד בסדר על ההתחלה, עוד לפני שהמעבד הזה יצא לשוק?

לכל מעבד חדש עם צ'יפסט חדש יש חבליי לידה בהתחלה.

הפרסקוט הוא אובר קלוקר גרוע עקב בעיות ההתחממות שלו, לי היה מחשב מבוסס פרסקוט ואכלתי איתו המון קש!

פורסם

1.תזכיר לי מתי יצא מעבד שהיו לו בעיות יציבות?

2.הפרסקוט הוא אוברקלוקר מצויין (כמובן שתלוי בסטפינג), אבל צריך קירור טוב בשביל זה

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום...מה המינימום בסף שאני יצטרך להוציא כדי לקבל מעבד שיראה שיפור מהמעבד השמעותי שלי(AXP2000+f) ומהו אותו מעבד?

פורסם

כל מעבד חדש שתקנה היום יתן שיפור רציני

בין אם זה יהיה AMD64 (על כל נגזרותיו) ובין אם זה יהיה P4 (כנ"ל)

במחשבה לעתיד, כפול ליבה יהיה בחירה נבונה יותר

במידה וישתחרר קצת מידע בקרוב, אולי תוכל למצוא לוח שיתאים לקונרו ואז גם אפשרויות השדרוג יהיו מצויינות

פורסם

1.תזכיר לי מתי יצא מעבד שהיו לו בעיות יציבות?

2.הפרסקוט הוא אוברקלוקר מצויין (כמובן שתלוי בסטפינג), אבל צריך קירור טוב בשביל זה

מעבד חם = מערכת לא יציבה

מעבד קר = מערכת יציבה.

זה מאוד פשוט, פרסקוט טוב ב-oc אולי עם קרור נוזלי!

קצת מאמץ והוא כבר קופץ 60-70* מעלות בסטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים