עבור לתוכן

OC ל LEADKTEK TI4600

Featured Replies

פורסם

הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס,

והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 !

יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה?

חושבים שאפשר לעלות אותו יותר?

(עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...)

תודה.

פורסם

אני לא הייתי מסכן כרטיס כזה

פורסם

::)

מסכן...

תעלה ותבדוק, שום דבר לא יקרה לכרטיס... בטח שהוא לא ישרף, אתה יכול להעלות, בדוק שהכרטיס עומד ביותר. אבל באמת אין לך למה, oc שוחק את הליבה (לא בצורה קיצונית אבל כן) לכן עושים oc רק כשצריכים (אתה כנראה תצתרך עוד שני לערך) לכן אל תעשה עכשיו כי ההבדלים הין 100 fps ל110 fps לא נראים, סתם בזבוז.

:smoke:

פורסם

::)

מסכן...

תעלה ותבדוק, שום דבר לא יקרה לכרטיס... בטח שהוא לא ישרף, אתה יכול להעלות, בדוק שהכרטיס עומד ביותר. אבל באמת אין לך למה, oc שוחק את הליבה (לא בצורה קיצונית אבל כן) לכן עושים oc רק כשצריכים (אתה כנראה תצתרך עוד שני לערך) לכן אל תעשה עכשיו כי ההבדלים הין 100 fps ל110 fps לא נראים, סתם בזבוז.

:smoke:

האוברקלוק שוחק את הליבה רק אם אין עליה קירור מתאים.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין ברירת המחדל של 650/300 לבין 710/320

די נראה לעיין במשחקים, ואפילו בתצוגה,

ב3DMARK נוספו עוד 300 נקודות, שזה לא משהו,

אבל כנראה גם לא אומר כלום כי ההבדל נראה לעין.

יש קירור על הכרטיס הזה - 2 מאוררים וגופי קירור ענקיים שיושבים

על הליבה והזיכרונות מ2 צידיו. + מאוורר צדדי לידו,

השאלה עד איזה MHZ לדעתכם כדי להגיע ללא ל"הרוס" את הכרטיס היקר הזה.

תודה...

פורסם

oc לכרטיס מסך לא הורס אותו, בניגוד למעבד שיכול להישרף מoc הכרטיס מסך פועל אחרת, ברגשע שהוא עובר את החום הראוי לו הוא מתחיל לעשות שטויות על המסך (קווים כאלה ובאגים בתצוגה) וכאשר אתה מריץ משהו כבד רוב הסיכויים שהוא יתקע או יעשה restart למחשב. הוא לא ישרף.

וזה ישחוק את הליבה ממליא כי מה ששחוק אותה זה החום, עכשיו ככל שיש לך hsf יותר טוב אתה מעלה יותר בoc והליבה עדיין מתחממת.

ככה שהכרטיס עדיין נשחק.

פורסם

ואם תשאיר את הכרטיס כמה זמן על מצב לא יציב מה יקרה ?

פורסם

זה אחד מהדברים הטיפשיים ששמעתי, ברור שהוא ישרף. :-\

אבל!

אני מניח שהרבה לפני שהוא יקרה (אני מניח שהוא ישרף אחרי הפעם השביעית שהוא יעשה restart או יתקע ובערך אחרי עשרים דקות של נקודות ושינוי צבעים וקווים על המסך)

ככה שאין ממש מה לדאוג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים