עבור לתוכן

רכשתי בקבוק וויסקי איכותי, וכשהגעתי הביתה גיליתי שהפקק פתוח. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

למה אתה חושב שהוא בא להתנשא עליו? :nixweiss:

• תגובות 83
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קנית*

זה:

קנית

בלי הכוכבית.

פורסם

שמע שמישהו בא בהתנשאות על מישהו אחר,אבל עושה את זה עם שגיאות כתיב,נורא בא לי לתקן אותו.

- ציינת שגיעות כתיב, אבל תיקנת רק אחת, אתה מוכן בבקשה לציין את השאר.

טוב, בא נסדר כמה דברים...... קודם כל התנשאות - מה בדיוק גורם לך לחשוב כזה דבר, או שאתה מתיימר לדעת בידיוק מה אני חושב?

טוב שנזכרת לתקן שגיעת כתיב שנכתבה בעמוד הראשון או השני....באמת כל הכבוד ואני מעריך את המחשבה. - אבל לא חידשת לי שום דבר, יש אפילו אישור מרופא.

דבר שלישי, אם באמת הכוונה שלך היתה לתקן - היתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית - עוד ילד מסכן שדורש צומת לב - אז הינה בבקשה, הקדשתי לך כמה דקות מזמני.

ודבר אחרון, אתה מוזמן לתקן את כל השגיעות בהודעה הנוכחית, אם אתה רוצה אתה אפילו מוזמן לעבור על ההודעות הקודמות ( אין יותר מדי) שלי ולשלוח לי תיקונים :xyxthumbs:

נ.ב

Have a nice day, and go fuck yourself

פורסם

באמת נהייתה פה מגמה מעצבנת של ילדי כאפות שהחליטו שהם ממש צריכים להודיע למישהו על בעיה שהוא כנראה מודע לה. יש הודעות פרטיות, אם זה כל כך דחוף לכם, תשתמשו בהם ;)

פורסם

נוו יום שישי כבר היה לפי דעתי.. אז מה נסגר?

פורסם

ביררתי עם גורם מבין בתחום, מסתבר שמדובר בתופעה לא נדירה (לצערנו) שבו ממלאים בבקבוקים של בלק לייבל וויסקי יותר זול , לעיתים רד לייבל או אפילו אולד קילפר ( 50 שקל אם שאלתם)

ברוב הזיופים הללו לא קל לראות האם הבקבוק מזויף, שכן מן הסתם הם משתמשים בבקבוקים המקוריים וממלאים אותם.

בכל מקרה מחיר נמוך אמור לעורר נורת אזהרה שכן אחוז הרווח על ג'וני ווקר הוא קטן יחסית, ולכן אין הרבה הבדלים במחירי השוק

פורסם

- ציינת שגיעות כתיב, אבל תיקנת רק אחת, אתה מוכן בבקשה לציין את השאר.

טוב, בא נסדר כמה דברים...... קודם כל התנשאות - מה בדיוק גורם לך לחשוב כזה דבר, או שאתה מתיימר לדעת בידיוק מה אני חושב?

טוב שנזכרת לתקן שגיעת כתיב שנכתבה בעמוד הראשון או השני....באמת כל הכבוד ואני מעריך את המחשבה. - אבל לא חידשת לי שום דבר, יש אפילו אישור מרופא.

דבר שלישי, אם באמת הכוונה שלך היתה לתקן - היתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית - עוד ילד מסכן שדורש צומת לב - אז הינה בבקשה, הקדשתי לך כמה דקות מזמני.

ודבר אחרון, אתה מוזמן לתקן את כל השגיעות בהודעה הנוכחית, אם אתה רוצה אתה אפילו מוזמן לעבור על ההודעות הקודמות ( אין יותר מדי) שלי ולשלוח לי תיקונים :xyxthumbs:

נ.ב

Have a nice day, and go fuck yourself

ברגע שרשמת את ההערה שהלכה משהו כמו "ילדים לא צריכים להתעסק באלכוהול" או משהו בסגנון אז התנשאת.

הרופא נתן לך אישור שאתה טמבל?

חוץ מזה אני פה בשביל לעזור לאוטיסטים לכתוב,תגיד תודה עכשיו לא תעשה לעצמך פדיחות שאיזה קוקסינל יתחיל איתך באיי סי ויעמוד לך.

ואנוידיה,אני רואה שלמדת כמה מילים מהאינטרנט "ילד כאפות"

פחחחח וזה בא ממישהו שהכינוי שלו זה אנוידיה,חשבת על זה בעצמך?

פורסם

ביררתי עם גורם מבין בתחום, מסתבר שמדובר בתופעה לא נדירה (לצערנו) שבו ממלאים בבקבוקים של בלק לייבל וויסקי יותר זול , לעיתים רד לייבל או אפילו אולד קילפר ( 50 שקל אם שאלתם)

ברוב הזיופים הללו לא קל לראות האם הבקבוק מזויף, שכן מן הסתם הם משתמשים בבקבוקים המקוריים וממלאים אותם.

איזה מזל שביררת עם "גורם מבין בתחום", אחרת בחיים לא היינו מנחשים שזה זיוף.. :-X

פורסם

חחחח רק שלא מילאו לך אותו בפיפי.

ואכן זה זיוף.

פורסם

הטופיק התחיל ב

בתאריך: 11.04.2006 בשעה 20:49:08

אתם לא חושבים שהוא גמר את הבקבוק כבר ??!!

פורסם

או זה, או שהבקבוק גמר אותו :smile1:

אני קניתי פינלנדייה מזוייפת לפני כמה חודשים... אחרי 150- 200 גרם בערך הלכתי לישון... בבוקר הקאתי את הנשמה... הרגשתי הפוך כל היום, כאילו רוקנתי איזה ליטר וחצי וודקה... והקטע העצוב זה שלי הוודקה עלתה כמו פינלנדיה אמיתי...

פורסם

קנית Finlandia Made In Ashdod !

תקנה ב-Duty Free או ישירות מהספק או בחנות שאנה מכיר את המוכר. אופציה הכי טובה - אל תשתה וודקה, יש משקאות יותר טובים.

פורסם

בגלל זה הכי טוב לקנות וודקה זולה , ככה אתם יודעים שלאף אחד לא ישתלם לזייף אותה :)

אבל ראבק מי מזייף פינלנדיה ? זה וודקה על גבול הבינוניות ב50 שקל , מילא , היית אומר לבל או גריי גוס

פורסם

אהם... הוודקה זה לא הנושא...

ופינלנדיה זו וודקה סבירה בהחלט, על גבול ה60 ש"ח ;)

פורסם

נדפקת חחחח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים