עבור לתוכן

הודעות שרשרת נבחרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לתגובה שמעלי אני רק מוסיף.

נגיד וזה נכון איך הם ידעו ששלחתי בדיוק ל 15 אנשים?

פאק אנשים לא חושבים בהגיון יש נגיד בגסות רבה מיליון משתמשים איי סי קיו כל אחד אמור לשלוח ל 15 אנשים כלומר סך הכל 15 מיליון הודעות איך לעזעזל איי סי קיו תדע מתוך 15 מיליון הודעות מי שלח כמה ולמי?! וזה בגסות כי יש יותר מליון משתמשים!

בכיוון של 100 מיליון משתמשים ומעלה.

• תגובות 39
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים חיים בסרט.

פורסם

מה שמעצבן זה שגם הם באמת מנסים לכתוב מכתב שרשרת פורמלי אבל זה יוצא להם ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות שכביכול מנסה להדמות לפורמלי, וזה מעצבן שהן באמת מאמינים שהרמה בה הם רשמו היא באמת רמה של מנכל או אנערף..

פורסם

כן, נכון, זה עצוב.

עצוב שהם חושבים ש"מנ"כל" ( ;D ) מתחיל משפט ב"אז ככה".

פורסם

איך המערכת יכולה לדעת אם שלחתי את ההודעה הזאת 15 פעמים או שלחתי סתם 15 הודעות?

משגעים אותי אנשים ששולחים אפילו יותר מפעם אחת :bash:

אחר כך הם עוד מתפלאים למה חסמתי אותם :screwy:

פרקתי קצת עצבים... תודה :)

ד"א השתמשתי באבטיח.. נהדר.. ;D

פורסם
  • מחבר

אנשים חיים בסרט.

אתר שיקל עליכם את החיים בזיהוי הודעות זבל (spam=stupid pointless annoying message):

לא רלוונטי (irrelevant)(אתר ישראלי):

http://info.org.il/irrelevant/

נ.ב: בואו נחזור לדיון.

תתחילו להמציא מכתבים, ואולי כך נצליח למגר את התופעה הנוראה הזו (תמיד אפשר לקוות :-\)

פורסם

אם לא תעביר הודעה זו ל-150 איש, תקבל ספאם בקצב מסחרר. לדוגמא, משיקו מהקריות לא העביר הודעה זו והמחשב שלו קרס מרוב ספאם.

פורסם

"אם לא תעביר את ההודעה הזאת ל17 אנשים, תחטוף התקף ספאם ותמות בטרם עת"

פורסם

"אם תעביר הודעה זו ל-17 אנשים, תחטוף התקף ספאם ותמות בטרם עת".

פורסם

פיקאצ'ו יזיין אותך במכת חשמל אם לא תעביר הודעה זו לכל משתמשי איסקיו!!!!!!!!! הוכחה יוסי מפתח תקווה חושמל ומת

פורסם

יש לי אחד יותר טוב: אני יזיין אותך אם תעביר הודעה זו לכל הרשימה שלך (מוחברים ולא מחוברים כאחד)

אופק לא נזהר בשנת ,2003 וכן שלח את הודעה זו לחבריו ואז קיבל זיון בתחת ועד היום יש לו תראומה...

פורסם
  • מחבר

יש לי אחד יותר טוב: אני יזיין אותך אם תעביר הודעה זו לכל הרשימה שלך (מוחברים ולא מחוברים כאחד)

אופק לא נזהר בשנת ,2003 וכן שלח את הודעה זו לחבריו ואז קיבל זיון בתחת ועד היום יש לו תראומה...

פיקאצ'ו יזיין אותך במכת חשמל אם לא תעביר הודעה זו לכל משתמשי איסקיו!!!!!!!!! הוכחה יוסי מפתח תקווה חושמל ומת

"אם תעביר הודעה זו ל-17 אנשים, תחטוף התקף ספאם ותמות בטרם עת".

"אם לא תעביר את ההודעה הזאת ל17 אנשים, תחטוף התקף ספאם ותמות בטרם עת"

אם לא תעביר הודעה זו ל-150 איש, תקבל ספאם בקצב מסחרר. לדוגמא, משיקו מהקריות לא העביר הודעה זו והמחשב שלו קרס מרוב ספאם.

אחלה :xyxthumbs:

תנסו קצת לשפר אותם, לתקן שגיאות כתיב, ולנסות לנסח כאילו המכתב פורמאלי ואז אני אכניס להודעה הראשונה.

פורסם

זהירות!

אוגר פסיכופט הסובל מהפרעה נפשית אנטי סוציאלית מסתובב חופשי ברחובות!! הוא עט ללא רחם על העוברים ושבים וכמו כן על כל משתמש icq שלא שולח את ההודעה הזאת לכל חבריו הטובים ביותר!! האוגר מזהה אוטומטית אם שלחתם את ההודעה לסתם אנשים או לחברים טובים וגם האם שלחתם את ההודעה לכל החברים הכי טובים שלכם אם לא הוא בא אליכם ומז*** לכם תצורה,כל מי שישלח את ההודעה לכל החברים הכי טובים שלו ביתו יוקף בבועה אולטרה סגולית חסינת אוגרים פסיכופטים אשר תגן עליו מפני אותו יצור נתעב!!

ראו הוזהרם!!!!

נ.ב. למי שלא מאמין לדבר הוא מוזמן להכס לגוגל ולחפש את הערך: the klling oger is here והוא יופתע למצוא מידע מפחיד אודות האוגר הרצחני הזה :silly::smile1:

פורסם

זהירות!

אוגר פסיכופט הסובל מהפרעה נפשית אנטי סוציאלית מסתובב חופשי ברחובות!! הוא עט ללא רחם על העוברים ושבים וכמו כן על כל משתמש icq שלא שולח את ההודעה הזאת לכל חבריו הטובים ביותר!! האוגר מזהה אוטומטית אם שלחתם את ההודעה לסתם אנשים או לחברים טובים וגם האם שלחתם את ההודעה לכל החברים הכי טובים שלכם אם לא הוא בא אליכם ומז*** לכם תצורה,כל מי שישלח את ההודעה לכל החברים הכי טובים שלו ביתו יוקף בבועה אולטרה סגולית חסינת אוגרים פסיכופטים אשר תגן עליו מפני אותו יצור נתעב!!

ראו הוזהרם!!!!

נ.ב. למי שלא מאמין לדבר הוא מוזמן להכס לגוגל ולחפש את הערך: the klling oger is here והוא יופתע למצוא מידע מפחיד אודות האוגר הרצחני הזה :silly::smile1:

יפה..

פורסם

חח היום (יום רביעי-סדר פפסח) קיבלתי פעמיים משני אנשים שונים:

?«::E אפשר בלעדי ·::»? ?(04:47 PM)? :
סכנה:
אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת!
אל תקחו סיכון!
רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-450693 אנשים תינצלו!
אל תתנו לגרעינים לנצח!
מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר [url]www.icq.com[/url]
ראו הוזהרתם!
להעביר לכל מי שרק אפשר..זה עניין של חיים או מוות..עכשיו זה בידיים שלכם..תזהירו את חבריכם, בני משפחותיכם, ידידותיכם וכל הסובבים לכם..
חג פסח כשר ושמח לכולם
הלוואי ונעבור את זה בשלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים