פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות צורב EEPROM שיצרוב זכרון מסוג 28C64?כל החנויות שדיברתי איתם עד עכשיו אמרו לי שצריך להזמין ורק אחריי פסח זה יהיה ואני צריך את זה עכשיו.אם אתם מכירים חנות ,רצוי באיזור חיפה והקריות אז תכתבו את הפרטים שלה בבקשה.תודה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים צורב מה ? צורב את מה? מאיזו שנה באת? (בדיוק מתאים לת'רד "טכנופוביה - האם נהיה כמו ההורים שלנו עוד 30 שנ")
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר אני מציע לך לא להגיב אם אתה לא יודע על מה מדובר....אני עושה פרןייקט במסגרת לימודיי הנדסאי פרוייקט מבוסס מיקרו-בקר אשר משתמש בזכרון חיצוני שכדיי לכתוב אליו אני חייב צורב...עכשיו קצת יותר ברור?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים יהיה לך הרבה יותר קל לבקש ממרכז המגמה שלך שישאיל לך את אחד מהצורבים + מוחקי זכרון .תופעה זו של להשאיל בתקופת הפרוייקט היא נפוצה.קניה היא לא כדאית.אך אם אתה מחפש כנס לגוגל ותמצא ,לא חסר שםבהצלחה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים באמת חבל לקנות אחי... תנסה להשכיר את זה מאיזה אוניברסיטה או מעבדה שקרובה אלייך....
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים I don't know what type it is exactly, but I have a burner that will burn almost any kind of EPROM.Call me Sunday, 054-788-5369. I work in Haifa (MATAM).Josh
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים בן אדם הדבר הזה יקר ביותר.אני מציא לך פשוט להתנחל איפה שאתה לומד במשך כמה ימים\שבועותולסיים את הפרויקטזה לא שווה אתה הכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.