עבור לתוכן

Leadtek Ti 4200 החדש שלי מול Hercules FDX 8500LE - אין ממש שיפור!

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( :D) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס:

הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב.

הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שקראתי ביקורת עליו האומרת שהמאורר די אימתני ורועש כאשר הוא נבדק עם חיבור החשמל של הכרטיס עצמו (כלומר האכזבה נבעה מהביקורת ולאו דווקא מהכרטיס) - בקושי מגיע ל 1500RPM - דבר הניתן לפתירה בקלות ע"י חיבור המאורר למקור כוח יותר חזק (כגון לוח אם, או ספק כוח).

ההתקנה עברה לה בקלות יחסית וכאשר קיבלתי את התוצאה של 3DMARKS2001SE די התבאסתי (פרצוף מבואס - :P), "בסה"כ" 6700~. האכזבה נבעה מכך שעם הכרטיס הישן שלי (Hercules FDX 8500LE) קיבלתי תוצאה של 6200~.

כמובן שהאכזבה לא הייתה כל כך גדולה כי כמובן הכרטיס עצמו לא אשם אלא מה שמגביל אותו זה השילוש הקדוש הנוכחי שלי (העומד להיות משודרג בקרוב). ניסיתי קצת להמהיר אותו והגעתי ל 300/300 (מה שאומר 600 לזכרון) "רק" עם הקירור של הכרטיס וללא כל בעיות - אפילו עברתי את כל המבחנים של 3DMARKS2001SE ללא כל "גליטשים" בגרפיקה ועם כמות נכבדת של FPS. בהחלט יכולת ההמהרה שלו מדהימות כאשר אפשר להגיע ליותר ממה שאני הגעתי עם קצת מאמץ! ;)

אתם כבר בטח שואלים את עצמכם מה אני מנסה להגיד פה... אז בעצם דבר ראשון יש לי Leadtek Ti 4200 :D

ודבר שני - אנשים בעל מערכת הדומה לשלי לא צריכים להשקיע הרבה כסף בכרטיס הכי חדשני שיש בשוק כיוון שהמערכת לא תנצל אותו במלואו ואפשר להתפשר על 8500LE רגיל ביותר (ואפילו הוא לא ינוצל במלואו) ולקבל ביצועים באמת מעולים ולחסוך דיי הרבה כסף!

תמונה של הכרטיס:

14-122-144-01.JPG

פורסם

1) נכון שזה נותן לך הרגשה טובה שאתה יודע שיש לך כזה כרטיס במחשב? ;D

2)רק 300\300?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים