פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר ^יצא ככה...מי שמעוניין לעזור אז בבקשה... ואחרים אל תכנסו!! זה לא הנושא!! אתם רוצים לריב לכו לפורום אחר!!!!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים חחח יכולים להעיף אותך על חוצפה כזאת ושאלתי אותך שאלה איזה אימיול יש לך האימיול של ליונטוורק???אההה וכללי זה כל הדברים שלא קשורים למחשבים רק שתדע!!!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים א. מה אתה מקפיץ? ב. קרא את חוקי הפורום. ^מצטער פשוט הייתי חייב לענות לו!! מי שמעוניין לעזור אז בבקשה... ואחרים אל תכנסו!! זה לא הנושא!! אתם רוצים לריב לכו לפורום אחר!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'רד לא נורמלי.. אח שלי זה אותו אחד זה שרצית לענות לו... אבל רגע.. למה באמת ככה כולכם נפלתם עליו שאל שאלה מה קרה.. רק לכם מותר לשאול שאלות... אח שלי תעשה חיפוש קטן... תדפדף בדפים... תסרוק וירוסים... תעשה עם זה מש'ו...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אם יש לך בSHARED FILES הרבה קבצים ותיקיות שאתה משתף, אז תוריד את כל הV באפשרויות שם..ותשתמש רק באימיול המקורי... אתה מוריד הרבה מאוד קבצים בבת אחת?ו.........קשור לפורום תוכנה...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר תודה Neo Anderson ...! ^אני לא משתף תיקיות... היה לי אימיול של DISRAEL והורדתי עכשיו גרסה 5.3 ועכשיו המחשב פחות איטי (כנראה עכשיו יותר טוב בגלל ההגדקות ברירת מחדל של האימיול הזה..) ואני לא מוריד הרבה קבצים עכשיו רק 5 קבצים בהורדה.
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אז הבעיה נפתרה???כנראה שזה היה בגלל האימיול תחליף לגירסה המקורית ותוסיף מוד יוריד לך ממש מהר אני אומר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.