פורסם 2006 באפריל 1119 שנים המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!!אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול?הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש!חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים 1.מה הקשר לכללי? 2.זה בטח בגלל העלאה שלך שהיא בטח גבוה תנסה להוריד אותה להכי נמוך (רק שתדע זה פוגע בהורדה). 3.תהנה
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!! נכון שיש לך 256 זיכרון פנימי? :
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר למה נראה לך!!!!???? שיש לי 256 זיכרון פנימי???המחשב שלי מהיר!!! וגם יחסית חדש... (חצי שנה) ואחרי פירמוט שעשיתי...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר ^תגיד לי מה אתה עושה ממני צחוק??? פשוט שאני מפעיל את האימיול המחשב מתחיל להיות איטי מה הבעיה שלך?? יאאלה למי שלא בא לעזור שלא יגיב!!!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים הידעת שמישהוא מהכתה שלי שקנה מחשב חדש לפני חודש באייבורי מחשבים ואפילו אמר לי שהוא היתיעץ עם מומחים שם (!) עם FX5200 ו 512 מגה זיכרון והמחשב שלו לא מריץ אפילו סופר מריו והוא לא יודע אך(הרי יש לו 512 MB!!!) כי המחשב שלו כזה פגזי!!!!!!!!!!! אז בבקשה... תן מפרט
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אולי זה האימיול עצמו יש לך את האימיול של ליונטוורק?^^^^ וכמו שאמרו מעליי תביא את המפרט של המחשב שלך
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים עוד ילד שלא מבין מהחיים שלו..... א. אל תשתמש ב-emule. ב. מה לעז$#% קשור הנושא שלך לפורום כללי???
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר אז הנה המפרט:מעבד P4 אינטלHT800 1M PRESCOT זיכרון 512M 400MHZ DDRתוכנת windows xp hebדיסק קשיח 8M 80G S-ATAלוח אם Neo-LSR PT880 MSI תומך דואל מספיק?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר עוד ילד שלא מבין מהחיים שלו..... א. אל תשתמש ב-emule. ב. מה לעז$#% קשור הנושא שלך לפורום כללי??? אז בוא תקבל הסבר קצר: כללי= קשור להכל!!!! בנושא מחשבים!!! דבר שני: מי שואל אותך אם להשתמש באימיול או לא???? דבר שלישי: לא צריך ת'טובות שלך!!!! אל תכנס יאאלה!!!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר ^מצטער פשוט הייתי חייב לענות לו!!מי שמעוניין לעזור אז בבקשה... ואחרים אל תכנסו!! זה לא הנושא!! אתם רוצים לריב לכו לפורום אחר!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.