פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר זה לא חוקי וקוראים לזה אקדחי אווירזה כדורי פלסטיק זה לא קטלני מוכרים את זה בתל אביב בתחנה המרכזית אני מחפש מידע על זה ...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים זה כדורי פלסטיק זה לא קטלני מוכרים את זה בתל אביב בתחנה המרכזית אני מחפש מידע על זה ...איפה קונים? מה זה? איך זה בנוי?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר איפה קונים? מה זה? איך זה בנוי? נראה כמו אמיתי יורה כדורי פלסטיק ויש לזה הרבה תוספות כוונת לייזר וכל מיני תוספות שונות תלוי מה קונים טלסקופים דורגלים וכו'
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים BB GUN \ AIRSOFT חפש על זה..יש על גז ויש על קפיץ ויש על חשמל.מה שמוכרים בארץ זה על קפיץ.באמריקה יש את כל הסוגים(הכי פופולרי זה על גז - כדור פלסטיק 5mm כזה הורג יונה ממרחק 50מטר באוויר. יש כוונות לייזר או אופטיות אחרות ומה שבא לכם.)יש לי עוזי לא אוטומטי על קפיץ. גם חזק יורה ל25 מטר ואז המהירות של הכדור יורדת...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר BB GUN \ AIRSOFT חפש על זה..יש על גז ויש על קפיץ ויש על חשמל.מה שמוכרים בארץ זה על קפיץ.באמריקה יש את כל הסוגים(הכי פופולרי זה על גז - כדור פלסטיק 5mm כזה הורג יונה ממרחק 50מטר באוויר. יש כוונות לייזר או אופטיות אחרות ומה שבא לכם.)יש לי עוזי לא אוטומטי על קפיץ. גם חזק יורה ל25 מטר ואז המהירות של הכדור יורדת...נכון יש מלא רובים כל מיני אני מחפש את שם החנות בתל אביב אם אני לא טועה זה בממלכה הקסומה תקן אותי אם אני טועה ......יש לי אקדח עם בלון גז אבל אין להשיג בארץ בלונים כאלה צריך כל פעם לחכות שמשהו יחזור מארה'ב
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר נכון יש מלא רובים כל מיני אני מחפש את שם החנות בתל אביב אם אני לא טועה זה בממלכה הקסומה תקן אותי אם אני טועה ......יש לי אקדח עם בלון גז אבל אין להשיג בארץ בלונים כאלה צריך כל פעם לחכות שמשהו יחזור מארה'ב לכל המעונין במידע קבלו אתר http://speedy.goop.co.il/Goop/Forums/ShowForum.aspx?ForumID=1052
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.