עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך-רוצה לשמוע חוות דעת נוספת

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו...

קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה..

חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE

ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח...

מישהו חושב אחרת ?

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי...

אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע...

תודה מראש.... 8)

פורסם

למה שה RADEON יעשה לך בעיות?

אם אתה רוצה לחליף אז הסומה נראה לי לתחליף טוב אבל נסה גם את ה RADEON של GIGABYTE הוא אמור להיות אחלה!

פורסם

האמת ש 8500 הוא כרטיס מעולה אבל אם אתה מתעקש להחליף ויש לך כסף אז אני ממליץ לך על ה SUMA GF4 Ti4200 128MB SE, כרטיס מעולה! או שאתה יכול לקחת את ה Leadtek GF4 TI4200 64MB שיש לי, כרטיס מעולה! ת'ראד שלי עליו...

פורסם

מה קרה לך להחליף RADEON 8500 של ATI.

נפלת על הראש בטח. אתה יודע שעם הכרטיס הזה הריצו את דום 3 ברזולוציה של 800 על 600 וזה נראה מצוין.

איפה קנית ב 840 ש''ח. זה 128 MB DDR.

פורסם
  • מחבר

מצטער חברים אבל הכרטיס עשה לי כל כך הרבה בעיות....

תשאלו את Amiram, ניסינו לפתור את הבעיות ביחד, ובקושי הצלחנו...

תראו, אני אישית לא כל כך רוצה להתעסק יוןתר עם ATI, יש להם יותר מידי בעיות...

הבעיה היא שאם אני יחליף אז אני יכול לקנות רק מ זיגזג (שם קניתי את הכרטיס) והמחירים של של כרטיסי LEADTEK קצת גבוהים...

לגבי ה SUMA 128 MB SE המחיר לשו זהה לכרטיס של MSI Gf 4 Ti 4400' שהוא כבר עדיף...

אז אני עדיין מתלבט..

פורסם

נו, אז תיקח את 4400, אם אתה יכול

פורסם

אתה לא חייב לקחת את הSE

בגירסאת הVIDEO IN שעולה בערך 200 שקל פחות יש גם אין וגם אאוט

פורסם

לא מציע לקחת את ה4400, שמעתי שיש בעיות איתו ועם MSI (למרות שאני ממש בספק) וגם הצ'יפ יוצא מייצור-

אי אפשר לדעת מה יקרה איתו בעתיד.. עדיף ה4200 שיהיה מדרויבר (nVIDIA, למרות הדרייברים האוניברסליים, משקיעים יותר בצ'יפים שהם עדיין מייצרים, מסיבות מובנות)

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב לקחת את הSE

בגירסאת הVIDEO IN שעולה בערך 200 שקל פחות יש גם אין וגם אאוט

אתה מדבר על 4200 לעומת 4400 ?

בעיקרון אם אני יקח GFORCE 4 Ti 4400 אז זה כבר יהיה של לידטק ולא של MSI..

פורסם

(nVIDIA, למרות הדרייברים האוניברסליים, משקיעים יותר בצ'יפים שהם עדיין מייצרים, מסיבות מובנות)

ה 4200, 4400 ו 4600 משתמשים באותו דרייבר בדיוק.

אפשר אפילו לבחור ידנית איזה "דרייבר" מתוך הרשימה שיש בדרייבר האינירסלי להתקין, כל ה 3יעבדו באותה מידה ורת הטאב עם השם של הכרטיס במאפייני התצוגה והשם במנהל ההתקנים ישתנו.

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה, דיברתי עם זיגזג, שדרך אגב היו מאד נחמדים ואדיבים (כל הכבוד להם), והם הסכימו להחליף לי את הכרטיס ולקבל עליו את מלוא הסכום (בהתחלה רצו להוריד לי ממנו, אבל אחרי זה הם חזרו בהם).

אמרתי שאני רוצה להחליף ל Gforce 4 Ti 4200 של SUMA. (ה SE)

הוא אמר שזה אשפרי ושאני יצתרך להוסיף (כאילו שלא ידעתי), עשיתי חשבון מהיר ויצא שצריך להוסיף כ 330 ש"ח.

אז מחר אני שולח את הכרטיס אליהם וכשהוא יגיע, הם ישלחו את ה SUMA החמוד שלי לביתי...

סוף טוב, הכל טוב :-)

פורסם

לא אמרת איזה כרטיס יש לך כרגע

פורסם

הוא כן!

שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו...

.

.

.

פורסם
  • מחבר

DINO, שפכת אותי הרגע ;D ;D ;D ;D

הייתי מציע שתשים לב בפעם הבאה למה שאתה קורא 8) :smoke: :smoke:

:D :D ;)

פורסם

אני רוצה דווקא לקנות RADEON 8500 איזה בעיות זה עשה לך. :o :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים