עבור לתוכן

Prison Break מי שלא רוצה ספוילרים שלא יראה את 18 שהדליפו!!

Featured Replies

פורסם

שישחרו כבר את התרגום לפרק 17 :bash:

פורסם

בקשר לסדרות ווראז:

אם אני גר בארה"ב ויש לי אנטנה אני יכול לראות את הסידרה בחינם ומגיע לי? כן.

ונגיד אני גר בארה"ב ומקליט את הסידרה, מותר? כן.

ונגיד אני מביא אותה לחבר, מותר? כן.

אז מה ההבדל? שזה נעשה בעזרת המחשב? בית המשפט העליון האמריקאי קבע שמותר להקליט, ולכן לדעתי אני לא אטעה בפירוש החוק אם אומר שכל מה ששודר באופן חופשי לקהל הרחב, לא חלות עליו זכויות יוצרים. גם סינגלים שיוצאים לרדיו, גם סדרות, וגם סרטים ששודרו בערוץ טלוויזיה ציבורי.

הרי גם אני בארץ הייתי יכול לקלוט את זה עם וואחד אנטנה/צלחת לווין (נראה לי, למרות שאיזה פיסקאי או מהנדס יצטרך לאשר את זה)

ונעזוב את זה שאני כבר משלם ליס, שתקנה את הסידרה ותשדר את זה מתי שנוח לה כבר...

וחוצמזה, ABC עומדת לשדר את הלהיטים שלה בחינם, אז מה זה משנה אם זה היום או מחר?

פורסם

אתה לא יכול לקלוט את זה עם אנטנה.

אתה חייב להתחבר לחברת כבלים בארצות הברית בשביל לקלוט את רוב הסדרות.

פורסם

אולי מישהו יסביר לי מה זה ביטורנט? :kopfpatsch:

פורסם

אתה לא יכול לקלוט את זה עם אנטנה.

אתה חייב להתחבר לחברת כבלים בארצות הברית בשביל לקלוט את רוב הסדרות.

אני לא מדבר על SHOWTIME וHBO

אני מדבר עלFOX FX ABC NBC CBS WB רשתות ציבוריות

פורסם

אתה יודע מה, יכול להיות שאתה צודק בנושא הזה.

אבל יש דבר אחד בו אני בטוח - להסיר את הפרסומות אסור.

פורסם

בקשר לפירסומות, אני חושב שהאמריקאי הממוצע יכול לדלג עליהם בעזרת טיבו, אז למה לי אסור?

ושוב הדוגמה עם האמריקאי והווידיאו שהוא גם יכול לשבת עם השלט ולעצור לפני הפרסומות, ורק אח"כ לתת לי את הקלטת.

וכמה פרסומות לוולמארט, איטונס, ודודג' יהיהו לך רלוונטיות אם ישאירו אותם (לי אישית אין בעיה שישאירו אותם, אותי הם דווק מצחיקות)

והעוד נקודה בקשר לזה, החברה לא מפסידה כסף, כי את הפרסומות משלמים לה לפי חשיפה של קבוצת מדגם. אני רק עושה את התוכנית ליותר פופלרית כי אני אומר לאנשים כמה שווה לראות אותה.

פורסם

את הפרסומות אתה לא חייב לראות. אתה יכול נניח לקום וללכת לאכול משהו בזמן הפרסומות.

גם נושא ה Time Shifting בטיבו היה מאוד שנוי במחלוקת.

ההבדל הגדול הוא שכאן הוציאו מלכתחילה את הפרסומות ושינו את התוכן.

בקנדה למשל, יש חוק מפורש שאוסר Redistribution של תוכניות טלוויזיה בצורה דיגיטאלית.

פורסם

תשמע, אני יודע שהמצב החוקי לא כמו שאני מתאר. אבל זה בעיקר בגלל שיש לובי חזק של התעשייה. עם זה היה תלוי בחברות ההקלטה, עדיין הינו שומעים CDים, למרות שאני חושב שמעל 95% מהפורום צורכים את רב המוזיקה שלהם בMP3.

בארה"ב מתחיל לחדור השינוי בתפיסת המחשבה, והם מאפשרים להוריד ווידיאו בתשלום(ועכשיו גם חינםאם פרסומות), אני לא מבין למה זה לא קורה בארץ...

פורסם

עזבו אותכם שטוית עדיף תגידו לי עם יצא פרק 18?

פורסם
  • מחבר

עזבו אותכם שטוית עדיף תגידו לי עם יצא פרק 18?

לא

וכבר יום חמישי אז אם לא ייצא מחר אז כנראה ייצא ברשמי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים