עבור לתוכן

Prison Break מי שלא רוצה ספוילרים שלא יראה את 18 שהדליפו!!

Featured Replies

פורסם

18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע :|

בכל מקרה 17 פרק ענק

אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה

פורסם

סדרה מצוינת!! יצא כבר פרק 17?

פורסם

תודה על האזהרה! כבר רציתי לראות את 17(שירד היום) ואז להמשיך ל"18" שהורדתי לפני שבוע...(כן, הפרי-סקרינרים האלה מוזרים בזמני היציאות שלהם :-\ )..

פורסם
  • מחבר

סדרה מצוינת!! יצא כבר פרק 17?

כן היום בבוקר, כל יום שלישי בבוקר זה ההוצאה הרשמית

את 19 הוציאו לפני שבוע שההוצאה הרשמית שלו רק עוד שבועיים ומשום מה חשבו שזה 18 וגרמו לי לראות ספוילרים :(

פורסם

תודה על האזהרה! כבר רציתי לראות את 17(שירד היום) ואז להמשיך ל"18" שהורדתי לפני שבוע...(כן, הפרי-סקרינרים האלה מוזרים בזמני היציאות שלהם :-\ )..

מאיפה אתה מוריד אחי? (סדרות זה לא ווארז)

פורסם

אני מוריד מטורנט ליץ' או מטורנט איט...

לרוב אני מעדיף מטורנט איט כי שם המדיניות באנים פחות קשוחה ולא יחסמו סתם אם עשיתי HIT N' RUN חמש פעמים כי לא היה לי זמן להעלות בחזרה אח"כ חצי טורנט :-\

פורסם

סדרות זה כן ווארז.

פורסם

סדרות זה כן ווארז.

בבקשה אל תדבר שטויות :nono:

פורסם

בטח שכן.

כשאתה צופה בטלוויזיה, בסדרות שמשודרות בערוצים כמו "הוט 3", הסדרות נקנו ע"י הערוץ בכספים שאתה משלם לו (הכספים שאתה משלם להוט ממנים את הערוץ הזה).

כשאתה מוריד את הסדרה, אתה לא משלם כלום ליוצריה.

מכאן שזו גניבה, ומכאן שהורדת סדרות היא ווארז.

ובכלל, כאשר יוצא איזה dvd של סדרה מסויימת, ואתה מוריד אותו, זה לא ווארז? בטח שכן, אתה לא שילמת.

פורסם

אם כבר מדברים על זה, להוריד סדרות חד פעמיות כאלה, כמו השטויות של חיים הכט או סרטים מדיסקברי צ'אנל וכו'....

דברים שלא יוצאים לדיוידי ומראים את זה בטלויזיה פעם בעשור, להוריד דברים כאלה זה גם נחשב ווארז ?

פורסם

תודה על האזהרה.

להוריד סדרות זה לא חוקי בדיוק כמו הורדת סרטים.

חברות ההפקה שופכות עליהן ים של כסף ומצפות שיקנו מהן את התוכן.

פורסם

אם אני מוריד פרק שהיה בטלוויזה זה לא אותו דבר כמו שאני מקליט אותו ???

פורסם

אתה משלם על הכבלים, נכון? זה לא בא בחינם.

פורסם

וואי פרק פ33תי!!!!

וחלאס לדבר שטויות, לכו קודם כל למדו מה זה ווארז ורק אז תדברו על זה אם אתם מספיק משועממים.

לא כל דבר שאתה מוריד מהרשת ללא קנייתו(במקרה ובאמת זה בכלל דרוש) זה ווארז.

וחוץ מזה, למי לעזאזל אכפת אם משהו שאתם מורידים זה WAREZ או לא?

פורסם

בטח שכן.

כשאתה צופה בטלוויזיה, בסדרות שמשודרות בערוצים כמו "הוט 3", הסדרות נקנו ע"י הערוץ בכספים שאתה משלם לו (הכספים שאתה משלם להוט ממנים את הערוץ הזה).

כשאתה מוריד את הסדרה, אתה לא משלם כלום ליוצריה.

מכאן שזו גניבה, ומכאן שהורדת סדרות היא ווארז.

ובכלל, כאשר יוצא איזה dvd של סדרה מסויימת, ואתה מוריד אותו, זה לא ווארז? בטח שכן, אתה לא שילמת.

אם שילמתי ל-YES ואז אני מוריד את הסדרה ... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים