פורסם 2006 באפריל 1119 שנים רק שתדע שכהל מזיק למסכי LCD ופלזמה , הזבל הזה שמוכרים באופיס דיפו וכו' מזיק למסך אם משתמשים בו לאורך זמן הכי טוב לנקות עם מטלית עדינה וקצת מיםאתה רציני?אז במה להשתמש? (ד"א שמתי רק פעם אחד על המסך LCD שלי,יזיק לו? ;)D
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים יכול להיות שהמסך שלך כבר עכשיו במצב של שכרות מתקדמת.תעשה לו את מבחן הקו...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים יש את הנוזל הזה לניקוי משקפיים... גם יכול לעזור...בכול מקרה, אתה יכול לקחת באיזה כלי הרבה מים וקצת סבון כלים, מטלית מיקרופייבר ולשפשף את המקום בעדינות...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים יכול להיות שהמסך שלך כבר עכשיו במצב של שכרות מתקדמת.תעשה לו את מבחן הקו...החומר שלי עובד מצוייןולא גיליתי שום בעיות במסך לאחר שימוש לאורך זמןאה ויש לי MAG 18אינצ' [כן יש כזה דבר 18, זה המספר בין 17 ל19]
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים בקשר לסבון אני לא חושב שזה רעיון טוב , אבל מים מנקים אחלה , רק תדאג שהמטלית תהיה כמה שיותר רכה, שלא תעשה שריטות (ולא עם מגבת נייר! הם שורטות)
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים תיקח נייר הכי רך שאתה יכול יש כזה למשקפיים מה שמנקים זה גם יכול להיות אבל אם לא יורד אז קח נייר רח הכי רח ואם מה שנקים את החלונות מיוחד כזה ותנקה עובד פלא עובד אצלי טוב מאוד
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אני כבר שנים עובד עם נייר שיוף 220. עוד לא נתקלתי בלכלוך שלא הצלחתי להוריד, 100% הצלחה! :DJsmile:
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אני כבר שנים עובד עם נייר שיוף 220. עוד לא נתקלתי בלכלוך שלא הצלחתי להוריד, 100% הצלחה! :DJsmile: :s07: :s07: :s07: בכל מקרה,פותח הת'ארד חכה שההורים שלך יחזרו הביתה ושהם ינקו את זה...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים הכי טוה נייר זכוכית, מוריד אצלי על המסך את כל הלכלוך והכתמים, חשוב שיהיה כמה שיותר גס
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר :s07: :s07: :s07: בכל מקרה,פותח הת'ארד חכה שההורים שלך יחזרו הביתה ושהם ינקו את זה... איזה יש את הכתם הזה כבר שלושה ימים אבל אני כבר לא יכל לסבול את זה זה אומן קטן אבל זה מעצבן~!(כמו SPAM) אמא שלי רצתה לקחת חומר ניקוי (שמנקים חלונות) ולנקות את זה עם הפלזה!@! אז אתה רוצה שאני יתן להם לתפל בזה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.