פורסם 2006 באפריל 1119 שנים להפתעתי כשהתנגן לו שיר של הדג נחש (הנה אני בא) הצליח החיפוש של הפלאגין הנ"ל למצוא את ה Lyrics של השיר אבל כשהשיר מתנגן והמילים מופיעות בצורת קריוקי - התוכנה מציגהאת השורות משמאל לימין כאילו ומדובר בשיר לועזי. שאלתי היא כיצד אני משנה את תצוגת המילים שיופיעו לי מימין לשמאל כפי שראוי להיות בעברית?... תודה מראש
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אני לא מכיר ת'תוכנה אבל תחפש באפרויות של התוכנה... Hebrew English או Right Side Left Side... מש'ו כזה..
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר בחנתי את האפשרויות מכל הכיוונים, למרות שיש שם אפשרויות שפה, פונט וקידוד המצב עדין כזה:
פורסם 2009 באפריל 616 שנים עברו 3 שנים (כמעט במדויק אפילו).. הרבה גרסאות כבר התחלפו.. אולי יש למישהו פתרון ?אצלי גם העברית הפוכה "לחלוטין"- כל אות, ולא מילה מילה כמו בתמונה שלמדה (λ) פרסם.מצורפת תמונה לדוגמא.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אבל זה רק לקבצי טקסט רגילים, זה לא לקבצי .lrc (שהטקסט זז עם השיר). (אני חושב לפחות, ראיתי כבר את הפלאג-אין הזה אם אני לא טועה)Bashash, תעדכן באמת אם יש תשובה כלשהי, אני עדיין מעוניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.