פורסם 2006 באפריל 1119 שנים יש לי K-Lite Codec Pack 2.71 Fullויש לי XPאבל חלק מסירטוני MPG MPEG וחלק מ-WMV אני לא מצליח לראות. (עם VLC יש כל מיני קוביות מוזרות ואין סאונד, ונגנים אחרים מסרבים להריץ אותם בכלל).מה עושים?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר איך?האם מה-FULL לבחור STANDART בתפריט?אולהוריד את קובץ הSTANDART ?ע ר י כ ה ! !הורדתי את קובץ STANDART (הסרתי את הגירסה המלאה קודם)התקנתיוהבעייה נשארה בדיוק אותו דבר :-(
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אתה משתמש עם התוכנה של הקודקים ?! אם לא, תשתמש בה... Windows Classic Player...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים איזה פורמט הסרט שאתה רוצה לראות ?! ואיזה סרט זה בכלל ?! נגיד לך אם שווה להתאמץ עבורו
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר ניסיתי גם BSPLAYER ולא עוזרמס' רב של סירטונים לא נפתחים לי, לא סירטון אחד
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר דבר איתי במסנגר אני ישלח לך חבילה של קודקים שונה מה שיש לךצירפתי אותך למסנג'ר שלינקווה שאתפוס אותך
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר דבר איתי במסנגר אני ישלח לך חבילה של קודקים שונה מה שיש לךתודה רבה! - אבל לצערי החבילה לא פתרה את הבעייה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.