פורסם 2006 באפריל 1019 שנים האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה?אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר מה זאת אומרת "מוריד איכות"? אולי נכון יותר לומר שאיכות של מסך LCD היא יותר טובה משל מסך טלוויזיה ממוצע ומכיוון שתוכניות הטלוויזיה לא מתוכננות למסך כל כך איכותי, הן נראות לא משהו עליו?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הפיקסלים ב-TV גדולים יותר והרזולוציה שלו קטנה יותר. ב-LCD הפיקסלים קטנים יותר והרזולוציה גבוה יותר. = איכות גרועה ב-LCD, איכות "טובה" ב-TV.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים במילים אחרות אין לממיר יציאה דיגיטלית (לפחות לכל אלה שאני התעסקתי איתם, וזה לא הרבה)כלומר הם קולטים שידורים דיגיטליים אבל מוציאים רק מידע אנלוגיככה שהאיכות היא אנלוגית
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אם כבר נכנסים לזה "יס" ממש עלו באיכות תמונה בזמן האחרון אני רואה את זה בyes stars (חח זה היחיד שאני רואה אז....=\) ויחסית לשידורים אחרים רואים ממש טובעדיין יש עוד מקום לשיפור ודברים שאני רואה בHDTV או שסתם משחק במחשב (שזה עם רזולוציה טיפה יותר נמוכה מHDTV) רואים הרבהההה יותר טוב
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר במילים אחרות אין לממיר יציאה דיגיטלית (לפחות לכל אלה שאני התעסקתי איתם, וזה לא הרבה)כלומר הם קולטים שידורים דיגיטליים אבל מוציאים רק מידע אנלוגיככה שהאיכות היא אנלוגיתאז למה קוראים לזה "ממיר דיגיטלי"? :s05:
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים כי יש לו מעבד דיגיטלי.. שטויות !! אה סתם שאלה על הממיר.. מיש'ו פעם ניסה לחבר אותו למחשב ?! כי יש לו USB
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אז למה קוראים לזה "ממיר דיגיטלי"? :s05: כי הוא מקבל אות דיגיטלי הוא מוציא אות אנלוגי כי יש לו מעבד דיגיטלי.. שטויות !! אה סתם שאלה על הממיר.. מיש'ו פעם ניסה לחבר אותו למחשב ?! כי יש לו USB אצלי אין USB
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אם כבר נכנסים לזה "יס" ממש עלו באיכות תמונה בזמן האחרון אני רואה את זה בyes stars (חח זה היחיד שאני רואה אז....=\) ויחסית לשידורים אחרים רואים ממש טובעדיין יש עוד מקום לשיפור ודברים שאני רואה בHDTV או שסתם משחק במחשב (שזה עם רזולוציה טיפה יותר נמוכה מHDTV) רואים הרבהההה יותר טוב למה להתחיל עם ההשווה בין יס להוט???שאלו משהו ביס? לא שאלו משהו בהוט אם הוא יהיה ביס תענה לו על הערוץ המיוחד שמשדרבקשר לשאלהטלוויזית LCD אתה יכול לחבר ברור אבל מסך מחשב LCD אתה לא יכול(אם זאת הייתה הכוונה של השאלה)בקשר ל-USB לא הוא לא עובד כרגע אולי בעתיד הוט תפתח אותו לחיבור של משהוממיר דיגי זה כמו שאמרו אבל ישנם שידורים שהם באיכות טובה הוט וגם יס לא ישדרו בשנים הקרובות באיכות מעולה, יותר טוב מערוץ 2 ו10 זה ברוראבל הערוץ היחידי שהוא באכות טובה זה ה-HDTV שיש בהוט ובקרוב ביס שלא שווה את הכסף שלו לדעתי
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים חיברתי את הממיר.. אבל צריך דרייברים.. אין לי כוח לפתוח אותו לראות איזה צ'יפ יש לו ואז לחפש דרייברים... אם מיש'ו וידע איזה דרייברים הוא צריך ושייתן לי קשור... סלאם עלקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.