פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ניסיתי היום להוציא את הגוף קרור מהתושבתהלוח אם שלי הוא k8ns ultraוהמעבד הוא amd 3000.הקרור הוא הקרור סטוק של המעבד שלי.הקיצר הוצאתי את המאורר הרמתי את הידית השחורה הזו-פס הברזל שמצמיד את הגוף קרור לתושבת השתחרר אבלעדין לא הצלחתי להוציא את הגוף קרור, ניסיתי למשוך אותו ללמעלה (לא יותר מדי) אבל זה לא עזר.אני חושב שהוא דבוק למעבד עם המשחה\מדבקה טרמית (אין לי מושג מה יש שם משחה או מדבקה)מה דעתכם?יש רעיון?תודה!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים קודם תשחרר לו את הבליטה של הפלסטיק השחור (שמחובר ללוח אם) מהחור בחתיכת ברזל האנכית שאליה מחוברת הידיתאחרי זה מהצד השניותרים את המעבד בתנועה סיבובית
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים תזהר שאתה "שולף" אותו כי למעבדים האלה יש נטיה לצאת עם הגוף קירור ובדרך לעקם כמה פיניםאחרי שאתה משחרר את התופסנים תסובב אותו במקום קצת (שמאלה-ימינה) כדי שהואקום ישתחרר
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים לי זה קרה פעם :'(חבל שלא אמרו לי את זה פעםמה זה נבהלתיאבל אם הרגל לא נתלשה לא יקרה לזה כלום נכון?כאילו היא קצת התעקמה ואני ישרתי אותה עם היד
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים כן אני חושב שזה היה בגלל החום כי כיתיבי תמחשב וישר הוצאתי את ההיטסינק והמעבד היה דבוק אליו מקווה שהיא לא נעקרה מהשורש שלה יכול להיות שהיא כאילו יושבת במקום אבל מנותקת מהמקום שלה?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר קודם תשחרר לו את הבליטה של הפלסטיק השחור (שמחובר ללוח אם) מהחור בחתיכת ברזל האנכית שאליה מחוברת הידיתלא הבנתי אחי :-\
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים על הלוח יש פלסטיק שחור בצורת מרובע מסביב לסוקט של המעבדלפלסטיק הזה יש בכל צד 3 פינים שחורים כאלה בולטים לצדדים (לכיוון הכרטיס מסך ולכיוון ההפוך)אחד מהפינים האלה נמצא בתוך לולאת ברזל שמחוברת לחתיכת ברזל שאליה מחוברת הידית השחורה שאותה הרמת
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר על הלוח יש פלסטיק שחור בצורת מרובע מסביב לסוקט של המעבדלפלסטיק הזה יש בכל צד 3 פינים שחורים כאלה בולטים לצדדים (לכיוון הכרטיס מסך ולכיוון ההפוך)אחד מהפינים האלה נמצא בתוך לולאת ברזל שמחוברת לחתיכת ברזל שאליה מחוברת הידית השחורה שאותה הרמתעכשיו הבנתי למה אתה מתכוןן,אני ניסחתי את זה קצת אחרת בהודעה הראשונההקיצר הוצאתי את המאורר, הרמתי את הידית השחורה הזו-פס הברזל שמצמיד את הגוף קרור לתושבת השתחרר אז מה לעשות?תודה !!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים תשלוף אותו ע"י הוצאת הברזלים שתפוסים בפלטסיק מסביב לסוקט ותרים אותותנער את אותו קצת ימינה שמאלה בעדינות שלא ידבק למעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.