פורסם 2006 באפריל 1019 שנים פעם ראשונה שאני פותח נושא עם תמונה ללא שם, או ללא כיוון לשם.אני רוצה למצוא שם דרמטי מספיק לתמונה הזאת, הצעות, באנגלית, יתקבלו בברכה.כמו כן, תגובות על התמונה והצעות עריכה שונות ( כל מי שרוצה את הקובץ המקורי או תמונה אחרת מהסט בשביל לערוך מוזמן לפנות אליי בפרטי )יתקבלו גם כן בברכה.תודה ל PsyGhost ( רועי ) על העריכה.תודה לכל המגיבים,יוסי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אין צורך בשום עריכה... אולי רק שינוי מסגרת... המסגרת שעשית גדולה קצת... תמונה מצויינת... אהבתי מאוד!!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר Naughty girl עם כל הכבוד זה לא הכיוון של התמונה אין צורך בשום עריכה... אולי רק שינוי מסגרת... המסגרת שעשית גדולה קצת... תמונה מצויינת... אהבתי מאוד!! המסגרת תוקטן, גם אני חושב במבט שני שהיא גדולה מידי ודומיננטית מידי תודה על התגובות
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים לא קצת מפחידה, אלא מפחידה מאוד מזכירה לי את הסרט מסור.... אני מתקשה למצוא את המילה הנכונה שתבטא את התמונה אבל הצילום והעריכה מעולים
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר לא קצת מפחידה, אלא מפחידה מאוד מזכירה לי את הסרט מסור.... אני מתקשה למצוא את המילה הנכונה שתבטא את התמונה אבל הצילום והעריכה מעולים תודה על המחמאה, ומה שאמרת זה מה שניסיתי להביע בתמונה, אני ממש מתקשה למצוא לה שם הולם
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר אני רוצה למצוא שם דרמטי מספיק לתמונה הזאת, הצעות, באנגלית, יתקבלו בברכה.חברים שראו את התמונה גרמו לי לחשוב על נקודה חדשה, התמונה הזאת מזכירה לי מאוד את התאונה שהתרחשה בהרצליה לפני יומיים, מי ששמע.הבובה הזאת מזכירה מאוד את הסיטואציה, או לפחות חלק ממנה - כשהתמונה צולמה לא קישרתי בין שני המקרים.השם צריך להיות דרמטי, כולי צמרמורת עכשיו, לא מסוגל ממש לחשוב על משהו - אני מכיר את אחיה של ההרוגה והרבה חברים הכירו את ההרוגה אישית :'(
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים לפני שהגדלתי את התמונה, הזדעזעתי, חשבתי שזה ראש של בחורה מתה.אבל אחרי זה לא ממש, זה סתם נראה מוזר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.