פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בזמן האחרון אינטל מכינה לנו הרבה הפתעות ואחת מהן היא מעבדי הסלרון הניידים הבאים שלה בעלי ליבת היונה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95550 ויקטור הסיני שמוכר לנו מהת'ארד הקודם על הקונרו השיג סלרון שכזה והראה לו מי הבוס התוצאות לדעתי פשוט מדהימות וייגרמו כנראה לכל אחד מכם לקפוץ מהכיסא ;D לדעתי בשביל הכסף שהוא עולה, 120 $ לדברי ויקטור שווה לקנות אחד כזה לHTPC וכמובן לעשות עליו אוברקלוק או פשוט ליהנות ממנו במערכת מחשב לא חלשה
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים התוצאה יותר טובה מהקונרו E6600... איך זה יכול להיות? עוד תוצאות מוזרות... בדיוק כמו ב X2 4600+ AM2 :
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הקונרו יהיה עדיף כמובן פשוט יש מלא באגים בלוח שאפשר לעבוד איתו בכלל נחכה קצת(עוד כמה זמן חודש-2? )
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר מה הקשר? גם היונה הוא בסטוק...יש מצב שהיו באגים בלוח אם של יונה?WTF איזה סטוק?! סתכל יותר טוב!חוששני שהקונרו יגיע מצפה לכם אכזבה מרה...אפשר להבין למה?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מה הקשר? גם היונה הוא בסטוק... יש מצב שהיו באגים בלוח אם של יונה? הסלרון-יונה ממש לא בסטוק.... הוא באובר ל3.1GHZ. תעלה את ה-E6600 ל3.1GHZ ותקבל תוצאה משופרת בהתאם
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים התוצאות נראות לי טובות מידי, אני לא אתפלא עם הפער מamd לא יהיה כל כך גדול...ולא אני לא פאן בוי...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מה המהירות המקורית של היונה המדובר?יש לי קצת חשדות שהמידע שאנחנו מקבלים מויקטור הוא שיקרי...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מה הקשר? גם היונה הוא בסטוק...יש מצב שהיו באגים בלוח אם של יונה?היונה הוא בOC..הסטוק של היונה הוא 1.73ואם תעשה לקונרו OC אתה תראה חתיכת שיפוראל תשכח שהלוח של היונה זה אחד הלוחות היות רמאינים שמבוסס צ'יפסט קיים זמן רב (975XA).ואל תשכח שהלוח של הקונרו מפוצץ בבאגים ככה שOC בינתיים כנראה לא אפשרות אפילו.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים וואוו oc של 80% על אוויר ובמתח 1.5V :errrr: אני נראה לי יקנה איזה סלרון מבוסס קורנו באיזה 800~ ואז יעשה לו oc סופר עצבני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.