עבור לתוכן

נמאס כברר!! לאנשים יש איקיו כ"כ נמוך???

Featured Replies

פורסם

ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס!

כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ...

אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים?

אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!

• תגובות 46
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שהמנהל הישראלי של האיסיקיו

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דיי אני נופל פה

פורסם

אם החברים שלך מאמינים לזה אז אולי כדאי שתשאל את עצמך כמה שאלות...

פורסם

גם לי יש את זה

מעצבן מאוד אה

פורסם

אם החברים שלך מאמינים לזה אז אולי כדאי שתשאל את עצמך כמה שאלות...

חחח

פורסם

"אמור לי אילו הודעות שרשרת אתה מקבל - ואני אומר לך מי החברים שלך".

פורסם

The statistics on sanity are that one out of every four Americans is suffering from some form of mental illness. Think of your three best friends. If they are okay, then it's you.

-Rita Mae Brown

אני לא יודע לגבי הסטטיסטיקות פה, אבל אם אתה יודע שאתה בסדר אז זה מסביר את עצמו. (צריך להיות קצת לא שפוי כדי להאמין לבולשיט הזה..)

פורסם

חח בעיה די מעצבנת..

או שחברים שלך הם :silly: או שהם :anim-jjd: :alcoholic:

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אני יודע אבל הקטע ש-5 מתוך השישה אנשים ששלחו את זה היום הן בנות.

האם זה אומר משהו על המין הנשי? או שאולי הנשים הן היחידות שמספיק חכמות להבין שכן, זה נכון :screwy:

הינה הודעה של מישהי [לא ידיד שלה ... היא נראת דיי רע אז זה בסדר] :

G- A- L, 10/04/2006 17:54 :

לא חחח ברור שזה במחוק כבר שלחו לי את זה מיליון פעם אז החלטתי גם לשלוח חחח לא באמת שאני מאמינה בזה או בכל ההודעות שרשרת האלה

פורסם

גם אצלי אותה בעיה 5מתוך 6 אם בנות

אבל לבנים ששולחים לי זה דווקא הבנות שולחות להם

וזה אומר שצריך לעשות משהו שחוסם את עודאות של הבנות

ורגילות כמו היי מה מצב וזה יכנס וזהו

ואתה בן או בת אם אתה מדבר כמו החלטתי גם לשלוח חחח לא באמת שאני מאמינה בזה או בכל ההודעות שרשרת האלה

פורסם
  • מחבר

דווקא עכשיו כשאני חושב על זה - רק גבר [לא גבר... כאילו זכר אתם יודעים] אחד מהאנשים ברשימה שלי שלח לי את זה אבל הוא סתם בן אדם חופר ומציק. בקיצור, אין לי שום קשר אישי איתו. שאר החברים לא שלחו אף פעם.

בקשר לבנות? לפחות ממחצית מהידידות קיבלתי לפחות 2 הודעות שרשרת ומה שמפחיד זה שהן באמת מאמינות בזה!!! אולי במקום להשקיע בהן ולעשות כאילו אני אוהב אותן, אולי אני פשוט אשלח להן הודעת שרשרת? ככה יותר קל לגרום לבת להתפשט!

פורסם

אפשר לשאול בן כמה אתה...(או יותר נכון ידידות שלך)..??

פורסם
  • מחבר

אני עוד מעט בן 17 ורוב הידידות גם כן 17. אך ידידה טובה שעוד מעט מתגייסת הייתה בין 6 השולחות.

פורסם

אוי ואבוי, ואלה הולכות להיות בצבא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים