פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אוקי...אז אחרי שכל המערכת קירור מים שלי סגורה ותגיע אליי ביום יומיים הקרובים הגיע הזמן של נוזל הקירורהבנתי שמים בסופו של דבר פוגמים במערכת...אז קודם כל למה? בגלל אבנית וכאלה?שנית...איזה נוזל קירור מומלץ?האם יהיה הבדל משמעותי בטמפ' בין סתם נוזל קירור (למשל לרדיאטורים) לבין נוזל קירור יעודי למחשב?יש למישו המלצה?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים נוזל קירור לרכב (אנטי-פריז) צמיגי מדי ויאט את הזרימהעדיף להשתמש בתערובת של 10% zerex להשמדת הבקטריות ו90% מים מזוקקים
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים MCT-5 כל מה שצריך במחיר סביר....נוזל קירור לרכב צריך לקרר את הרכב... נוזל קירור למחשב צריך לקרר את המחשב כמה שיותר
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר לינק ל-MCT5 הזהבכולופן...מאיפה משיגים מים מזוקקים? אפשר להשגי בבתי מרקחת? (לא זכור לי שיוצאים לי כאלה מהברז)
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מים מזוקקים בסופרפארם זה לא כמו מים מזוקקים של נוזל קירור...בסופר יש בנוזל מלחים(לא משתלם כלכלית לנקות את המים מכל המלחים) בנוזל קירור איןMCT5 -> www.dangerden.com
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מים ירוקים לרכב !!! זה אותה מערכת רק במחשב הופסיקו בלוק במקום המנוע של האוטו... לך לכל מוסך רכב... לא אמור לעלות לך יותר מ40-50 שקל...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ואתה תיקח אחריות על זה שצמיגות הנוזל תאמץ לו את המשאבה ותוריד מאורך חייה?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים נראה לך שאם זה באמת היה ככה היו משתמשים בזה למכוניות ?! שמנוע שווה אפלי שקלים ?!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים המשאבה באוטו כניראה חזקה יותר ובנויה להריץ את נוזל הקירור הצמיגי הזה..בקירור מים למחשב בד"כ משתמשים במשאבות שמיועדות להריץ מים או נוזלים ברמת צמיגות דומה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מים ירוקים לרכב !!! זה אותה מערכת רק במחשב הופסיקו בלוק במקום המנוע של האוטו... לך לכל מוסך רכב... לא אמור לעלות לך יותר מ40-50 שקל... מחזק ( ניתן לקנות גם בהום סנטר וכדו' הנוזל לא צמיגי ולא סמיך ולא נעליים . . . . . . (לך תבדוק )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.