פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אבא שלי השיג VIP לעצמו (אחד מהמארגנים עבד איתו פעם), ככה שאני יצטרך ללכת עם חברים ביום אחר.מישהו יודע מה VIP מקבלים שאחרים לא?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים זהו עכשיו 100 אחוז אני בא! דווקא לא הייתי ממליצה לך להתקרב יותר מידי לידיד שלי שלוקח אותי לשם...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים קבלתי כמה כרטיסים חינם אז אני וחברים שלי כנראה נלך ביום שישי ל-VIP שאומרים שפשוט יהיה פחות עמוס
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הוא התכוון לשאול אם יהיו מציגות למכוניות, אבל הוא מתביש ;D אם למבו ומרצ' יביאו את הבחורות שלהם יהיה שמח עכשי ברצינות- VIP אפשר לקנות או לא?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הוא התכוון לשאול אם יהיו מציגות למכוניות, אבל הוא מתביש ;D אם למבו ומרצ' יביאו את הבחורות שלהם יהיה שמח עלית עליי
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בתצוגות רכב הגדולות ללנצ'יה יש את הדוגמניות הכי "מעוצבות". קרדיט ל-"Guy" מקארספורום שצילם את התמונות.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים דווקא לא הייתי ממליצה לך להתקרב יותר מידי לידיד שלי שלוקח אותי לשם... אני לא יודע איך את או הידיד שלך נראים, כנראה מסוכן להסתובב לידכם, אם אני יראה אנשים מדדמים בוחרים מאיזה זוג אני ידע לא להתקרב. ול BOSE והשני תקנו חוש הומור.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ול BOSE והשני תקנו חוש הומור. אל תדאג יש לי בשפע. פשוט הייתי בטוח שראית את התמונה שלה מאחד המפגשים וניסית להתחנף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.