פורסם 2006 באפריל 919 שנים יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לא יודע , משנה לשנה מגיעים לשם יותר ויותר סטלנים מתחזים , שאין להם זכות קיום ...ומשנה לשנה , כל העניין הזה הולך ומתדרדר .
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני אולי יהיה שם מטעמי עבודה, נראה לא בטוח עדיין .. בכל מקרה ליבי ,זה כנראה המקום הכי גרוע למצוא בו אנשים שילכו לבומבמלה
פורסם 2006 באפריל 919 שנים למה? דווקא הרבה אנשים שאני מכיר הולכים לבומבלמה...מישו מוכן להסביר לי מה אשכרא הולך שם?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר חחחחח.... טוב, הבנתי, התכוונתי לשאלות על הבומבה בלבד... לא על המוסד שאליו אתם שייכים... זה מסיבת חוף להתפרקות, סטאלבט מתמשך, מ"מ (מעשים מגונים ), אוהלים, גיטרה, על האש, ריקודים, כאלה... רצוי לבוא עם חברים טובים...מאוד...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים הבומבמלע כבר מזמן איבדה ת'צביון הייחודי והאיכותי שלה.ברגע שערסים שומעים על "עוד אולטרה-מסיבה" (ומן הסתם רצוי אחת שנמשכת מס' ימים), הם באים ומטנפים את כל העסק. היום זה סתם זבל ממוסחר. זה נחמד ברבע שעה הראשונה, לאחר מכן... פיזדייטז.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני תמיד רציתי, אף פעם לא יצא, וכנראה לי ילך לי להגיע לשם גם השנה. רצוי לבוא עם חברים טובים...מאוד...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים התאספות של סטלנים , מוזיקה , כל מיני דברים מוזרים .צריך לפתוח שם דוכן של HW , זה יהיה מגניב , נלמד את משתמשי הפורום מה עושים בזמנם הפנוי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.