פורסם 2006 באפריל 919 שנים שלום לכולם, מחר אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz לוח אם אחד מאלו : ASUS P5WD2-E Premium 975X Asus P5WDG2-WS 975X השאלה שלי איזה זכרונות ממומלץ לקנות (DDRII) ? חשוב האיכות ולא המחיר. בבקשה להמליץ על מספר חברות ידועות. סה"כ מעוניין ב 2GB ברמת העקרון האם יש צורך כיום ביותר מזה ? מיועד במיוחד למשחקים. תודה מראש.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לפי דעתי חכה לקונרו זה הולך להיות מעבד תותח זה דעה שלי.חברות טובות:corsair,samsung,ocz וכו'.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תערוך את הכותרת שתהיה אינפורמטיבית יותר ובלי דחוף וסימני שאלה מיותריםתכניס לכותרת את הנפח הרצוי, המהירות והתקציב
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר לפי דעתי חכה לקונרו זה הולך להיות מעבד תותח זה דעה שלי.חברות טובות:corsair,samsung,ocz וכו'.אודה לך אם תוכל לרשום דגמים מסויימים.סליחה על הבורות, אבל אני מעוניין להפיק את המקסימום מהלוח ומהמעבד.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אודה לך אם תוכל לרשום דגמים מסויימים. סליחה על הבורות, אבל אני מעוניין להפיק את המקסימום מהלוח ומהמעבד. לא נתת תקציב אבל בעקרון זה הכי טוב ומשתלם כרגע: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אם זה בתקציב אז קח אותם בראש שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.