פורסם 2006 באפריל 919 שנים שלוםמחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדיתאני צריך להחליט על המעבדהמחשב יורכב מלוח של אינטל 945זכרון ddr2 667עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבההאם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z?או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533?(וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד)כמה זה חשוב הבאס של המעבד??איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה(ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )
פורסם 2006 באפריל 919 שנים עצה חמה שלי תחכה עוד מעט יוצא הקונרו זה מעבד תותח אין מעבד שיתקרב אליו אבל אם בכל זאת אתה רוצה לקנות עכישו ואין לך זמן לחכות אז ה-805 הרבה יותר טוב.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים עצה חמה שלי תחכה עוד מעד יוצא הקונרו זה מעבד תותח אין מעבד שיתקרב אליו אבל עים בכל זאת אתה רוצה לקנות עכישו ואין לך זמן לחכות אז ה-805 הרבה יותר טוב. מסכים
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני אישית הייתי מקשיב ל^^^אבל בעיקרון עם המחשב רק לעבודה משרדית..וכואין סיבה ממש לחכות ותלך על ה805..
פורסם 2006 באפריל 919 שנים ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבהזה כבר ממש לא נכון היוםאפשר כבר לראות הרבה יותר אפליקציות שתומכות בריבוי ליבות
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים סתם בשביל העברית הנכונה , המעבד לא צריך החלטה , המעל לא מחליט הוא לא אנושי.אתה אמור לרשום בכותרת לפחות "מעבד , צריך החלטה" או "מעבד - צריך להחליט" זה המינימום להבנה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני לא ממליץ לו לחכות בישביל הצרכים שלוסך הכל המעבד תומך 64 ביט ככה שיהיה לו תאימות לעתידוגם תוכנות מישרד נגנים וכו עתידיות יפעלו טוב מאוד על מחשב כזהככה שחבל לחכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.