עבור לתוכן

מפרט מחשב לאינטרנט ואופיס ב-1,100 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות.

מחשב יד שניה באמת מתאים לתקציב ועונה על הדרישות.

נתתי לחבר שלי את המפרט ב-1,833 ש"ח, ואמרתי לו שאני יכול למצוא לו מחשבים טובים יד שנייה שמתאימים לצרכים שלו בפחות מ-1,000 ש"ח. אבל, הוא אמר לי שיש לו עכשיו כ-1,000 ש"ח להוציא על מחשב, והוא מעדיף לקנות מחשב חדש, אז הוא יחסוך כסף (חודש-חודשיים). לפחות, עכשיו הוא יודע כמה כסף בערך הוא צריך לחסוך.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים נרתעים מיד שנייה.

במיוחד כאשר יש מישהו שמבין קצת אשר בוחר ובוחן את המחשב.

פורסם

כי חומרה זה לא רכב, שאפשר להעריך ע"פ עין, קילומטרז', בדיקת מוסך, וכן הלאה.

זה רכיבים מאוד עדינים עם בלאי בלתי נראה.

קנית דיסק קשיח יד שניה היום? לך תדע מתי הוא יתפגר יחד עם כל המידע שלך. לך תדע אם המחשב עבר OC, אם מישהו העלה מתחים, וכן הלאה. כל מה שאתה יכול לעשות זה להריץ קצת MEMTEST ולקוות לטוב.

פורסם

יש שני דברים בלבד שאני נרתע מלקנות יד שנייה.

דיסק קשיח וכוננים אופטיים.

שניהם די זולים.

כל אחד מהרכיבים (כולל דיסק קשיח אגב) אפשר להעריך בפני עצמו ולוודא שהוא פועל במאת האחוזים.

נכון, אתה לא יכול לדעת אם כן או לא העלו לו מתח ועבר עליו OC, אבל לדעתי הסיכון לכך הוא נמוך יחסית.

מה כבר הסיכוי שמעבד שעבר קצת OC, חזר לסטוק ועדיין עובד בצורה תקינה לחלוטין תחת מאמץ יתקלקל מחר?

פורסם

חחחחח אנשים כמהו בסוף קונים באיבורי ....

איזה אנשים נואשים מוחרים מחשבים שלא זזים ב 1000 ש"ח לאן הגענו :x

פורסם

כי חומרה זה לא רכב, שאפשר להעריך ע"פ עין, קילומטרז', בדיקת מוסך, וכן הלאה.

זה רכיבים מאוד עדינים עם בלאי בלתי נראה.

קנית דיסק קשיח יד שניה היום? לך תדע מתי הוא יתפגר יחד עם כל המידע שלך. לך תדע אם המחשב עבר OC, אם מישהו העלה מתחים, וכן הלאה. כל מה שאתה יכול לעשות זה להריץ קצת MEMTEST ולקוות לטוב.

בדיוק ההפך !

כשקונים רכב יד שניה אתה יכול לבדוק 10% של הדברים במקרה הטוב. ברכב יש אלפי חלקים מכאניים שבלאי שלהם הרבה יותר גבוהה מחלקים אלקטרוניים.

כשקונים מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - זאת קנייה די בטוחה, אם בדקת אותם היטב, הם ישרתו אותך שנים רבות.

כמובן שלא קונים דיסק קשיח יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

מחשב יד שניה יכול להתאים לו לדעתי (לא כולל דיסק קשיח). אבל, הוא לא שדרג/החליף את המחשב שלו כבר הרבה זמן, והוא רוצה חדש. יש את הקטע הזה שאתה משקיע את מיטב כספך במשהו, אז אתה לא רוצה סתם משהו שעובד ועושה את מה שאתה צריך, אלא אתה נהנה מבחינה פסיכולוגית שיש לך משהו חדש שיחזיק מעמד עוד הרבה שנים.

פורסם

די ראבאק, אל תבנה לו ציפיות. זה כולה מחשב ב1800 שקל, לא תותח על ב10,000. לא שנים רבות ולא בטיח, אני לא בטוח שויסטה ירוץ על המחשב הזה, אפילו עם 1GB. הוא רוצה מחשב שיחזיק יותר? שיחסוך עוד הרבה, הרבה מאוד, אולי 3.5K, ויקנה כפול ליבה.

אל תאכיל אותו שטויות כאילו 1800 שקל זה מחשב חלומות. זה לא, זה מחשב מאוד מאוד תכליתי.

פורסם
  • מחבר

לא מכרתי לו חלומות. הוא זה שאמר שהוא רוצה שהמחשב יחזיק לו לעוד 3 שנים ואולי אף יותר מכך. להזכירך, הוא עדיין משתמש בפנטיום 1 או 2 (מחשב בן למעלה מ-5 שנים).

הבהרתי לו היטב שלא מדובר במחשב חדיש, אלא במחשב בסיסי ביותר שלא בהכרח מתאים למשחקים (הוא אומר שהוא לא צריך משחקים), אבל עונה לדרישות שלו, כמו גם מחשבים מסויימים יד שניה שהם יותר זולים.

אמרתי לו שמחשב חזק יעלה לו הרבה יותר, אבל אין לו צורך במחשב כזה אם כל מה שהוא עושה במחשב זה אינטרנט, אופיס ואימיול.

אני יכול רק להציע ולייעץ, אבל בסופו של דבר, זו ההחלטה שלו מה לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים