עבור לתוכן

ספק כוח של

Featured Replies

פורסם

האם ספק כוח פיור פאוור של טרמלטייק 460W יחזיק לי את המערכת הבאה?

לוח אם: P5wd2 E-premium

מעבד: אינטל D 930 ליבה כפולה

2 סטוקים של זכרונות KINGSTON

צורב DVD

כונןDVD

כרטיס קול X-FI פלטיניום

הארדיסק אחד לבנתיים של 250 GB 16 MB CACHE

כרטיס מסך צריך המלצה לכרטיס מסך עם האפשרות לCROSSFIRE ואפשרות הקלטת וידיאו ממקור אנלוגי למחשב באיכות טובה ולא ברזולוציה קטנה ומעצבנת

2קתודות קרות

3 מאוורים של טרמלטייק שבאו עם המארז

מאוור גולדן אורב 2

וכנראה קירור לכרטיס מסך שירכש בהמשך

בקר מאווררים

וזהו.. אני חושב

פורסם

Crossfire לא סביר.

עם כרטיס מסך אחד סביר להניח.

בכל מקרה, בתור מי שיש לו את הספק הזה - במחיר שלו עדיף שתקנה משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

למה הספק נחשב כלא טוב או כלא אמין?

יש לך ספק אחר להמליץ לי עליו במחיר הזה?

פורסם

הספק לא נחשב לא טוב או לא אמין. הוא יחזיק מערכת כזאת מצויין, אבל הוא לא יחזיק שני כרטיסים. הוא לא נועד לזה. במחיר שלו יש אלטרנטיבות יעילות יותר.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3409

יהיה עדיף, ויחזיק שני כרטיסי מסך בקלות. הוא גם זול יותר, באיזה 60 שקל.

לגבי כרטיס מסך, זה בעיה שאתה מגביל אותנו לATI בלבד. כרטיס מסך למערכת בסדר גודל כזה זה מינימום X1900XT שעולה הון - בערך 3500 שקלים.

גם ממש לא בטוח שתנצל את הקרוספייר, במיוחד אם אתה לא קונה שני כרטיסים עככשיו. מתי אתה מתכוון להוסיף את הכרטיס השני? עוד שנה? מי אמר שתמצא אחד זמין אז?

אופציה טובה בהרבה היא לקנות 7900GT שעולה 2000 שקל, 1500 שקלים פחות (!!!) ונותן ביצועים מאוד קרובים - בפירוש הכרטיס הכי משתלם.

יש לי שאלה - כבר קנית את המחשב? או שאתה מתייעץ לפני קניה סופית?

כי אם עוד לא קנית, אתה יכול לקנות לוח SLI32 במקום הלוח שקנית. אתה יכול לרדת במעבד ל920, שהוא הרבה יותר משתלם.

גם בזכרונות - מסתומרת קינגסטון? מה מהירות הזכרונות שאתה מתכוון לרכוש? מה התזמונים שלהם? יש אופציות עדיפות וזולות יותר, אל תיתן לשמות מותגים להוליך אותך שולל.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה מערכת כזאת?

ואני לפני קניה ואני לא מחליף את הלוח אם ולא את המעבד (סיבות אישיות) אבל תודה על הרצון לעזור :-) :xyxthumbs:

מה הבעיה עם הזכרונות של קינגסטון (533מגהרץ) ?

ומארז כבר יש לי אז צריך שהכל יכנס לשם ....

על איזה כרטיס מסך אתה ממליץ של נבידיה רוב הסיכויים שאני לא אשתמש בכלל בקרוספייר

אבל כרטיס עם VIVO עד 1500 ש"ח?

פורסם

הסדר עדיפויות שלך מעוות.

אתה קונה לוח אם ב1500 שקל שבכלל לא תשתמש ברבע מהפיצ'רים שלו, קונה מעבד לא משתלם שעולה לך 400 שקל יותר ל200מה"צ, אבל מגביל את הכרטיס מסך ל1500 שקל בלבד במערכת משחקים?

מה גם שאתה קונה זכרונות 533 כשזכרונות 667 עולים כמה שקלים בודדים יותר. אני אפילו לא יודע כמה כמה זכרון אתה קונה, ואם בתקציב שלך אתה לא לוקח 2GB, אתה פראייר אחושליניג.

תקשיב גבר גבר, עצה שלי - אל תקנה משהו לפני שאתה מתייעץ, לא משנה כמה אתה נעול על החומרה הזאת.

תן תקציב, ירכיבו לך מחשב.

פורסם

ספקים - לא TT חוץ מסדרה אחת שהיא כנראה טובה (ויקרה הרבה מעל השווי האמיתי שלה) וה-TWV 500W שלהם שגם לא שווה חצי מהמחיר שלו

אגב לא הייתי הולך על ה-Hec ACE 580W בשביל CF.

הייתי הולך לפחות על Enermax Liberty 400W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים