פורסם 2006 באפריל 919 שנים שלום אני רוצה למצוא פעם מצאתי את האתר אבל הוא נמחק מישהו יודע אתר שמתחיל משהו כמו אקסטרים קירוריםויש בו איך בונים קסקיידים וכול זה תודה לעוזרים שמוצאים את האתר ומישהו יכול להסביר את כול התחום של הקסקיידים כי אני רוצה לבנות בעצמיתודה
פורסם 2006 באפריל 919 שנים www.vr-zone.comwww.xtremesystems.org/forumsמומלץ בחום להתחיל עם מערכת בשלב אחד....ואחר מכן להתקדם למזללת חשמל שמגיעה למינוס 100 מעלות בפול לואד...(בעלת ראש אחד ויותר)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר יש עוד שאלה מה הקסקייד הכי קר בעולם מישהו יודע וגם יש עוד משהו שיותר שבאחד כזה יש יותר מ6 קומפרסורים?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים 4 או 5, לא זוכר בדיוק,מינוס 150 מעלות ולא זוכר כמה ראשים...ונראה לי שהוא היה יחסית קטן...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר יש תמונותזה המקסימום שאפשר :-\ומאיפה להשיג את כול הדברים יש חנות מיוחדת לזה בארץ
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני מקווה שיש לך כיס עמוק כי משהו כזה עולה איזה 15.000 ש"ח וההוא עים ה-3 מדחסים הגיע ל-160- עים אני זוכר טוב.נ.בהיה לך פעם מערכת קירור גז?עים לא תקנה אחת תעשה עליו כמה ניסיונות תבין איך זה עובד ואחרי זה תתחיל בעבודה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מומלץ, כמו שאמרו, להתחיל עם מערכת עם מדחס אחד.מערכת עם שני מדחסים מסוכנת ואפילו מסוכנת מאוד מפאת הלחצים הגבוהים שבהם היא עובדת, סכנת פיצוץ היא סכנה מוחשית וסכנת חיים...אשמח לעזור.איזו מערכת יש לך ?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים יש לי אבל אני לא מבין שום דבר על זה ומפחד שישבר משהו :errrr:יש לך מערכת ? אם כן איזו?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני מקווה שיש לך כיס עמוק כי משהו כזה עולה איזה 15.000 ש"ח וההוא עים ה-3 מדחסים הגיע ל-160- עים אני זוכר טוב.נ.בהיה לך פעם מערכת קירור גז?עים לא תקנה אחת תעשה עליו כמה ניסיונות תבין איך זה עובד ואחרי זה תתחיל בעבודה.לא הגזמת קצת?15 אלף?כל מדחס עולה 300-400(המחירים של המדחסים בארץ לעומת חו"ל זולים רצח. כשהבינו ש-nl11f עולה בארץ 60 דולר התחרפנו)קונדנסור עולה עוד 150 שקלגז -> עדיף למצוא מישהו עם בלון מאשר לקנות בלון.ובד"כ מי שבונה CASECADE הוא טכנאי גז מורשה אז אין לו בעיה של ידע/חלקים/ציוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.