פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים קניתי לפני לחודשים את הHD הזה והיום קיבלתי מסך כחול פתאום באמצע היום אחרי מספר בדיקות ( התקנת מערכת הפעלה ב HD אחר ) התברר שיש על ה HD של WD 4K של סקטורים פגומים1. מה לעשות?2. משהו נתכל בתופעה כזאת?3. יש לציין שזה ה HD השני שלי ב 8 חודשי קיום המחשב ( הHD הקודם היה של סגייט 60G ) שבשניים קיבלתי סקטורים פגומים יש קשר? או שזה מזל רע?תודה
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים Jesus, לא הייתי צריך thread כזה בדיוק כמה ימיפ לפני שאני קונה את הכונן הזה...ואני מאמין שאם יש לך את אותה בעיה עם שני כוננים שנחשבים ללא רעים בכלל אולי הספק דפוק?
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים לפי מיטב הבנתי כן, אם יש לך מתח לא יציב... אבל מאחר ואני לא מכיר את הנושא הזה באופן אישי (אלא רק מקריאה), אני אעדיף שמישהו שיודע יותר ממני יאשר את דבריי.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים מחבר מבדיקה שעשיתי ( אתה יכול לראות באחד הטרדים שיש לי בעית חום) יש שנויים בספק של 0.1-0.3 Vמה שנאמר לי שזה לא רציני
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים מחבר הת'רד הזה יעזור לך.עזר מביחינה תאורטית - תודהאבל מה עם השאלות זה לא עונה לי עלהם
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים השאלה אם אני עוד חודשים יחליף אותו שוב?????יש משפט חכם שמתאים לדבריך :"נחצה את הגשר הזה שנגיע אליו"כלומר , תחליף ואז כבר נראה מה יקרה , מקסימום ישנו את המקסטור החדש שאמור להגיע ......
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים מחבר השאלה אם אני עוד חודשים יחליף אותו שוב?????יש משפט חכם שמתאים לדבריך :"נחצה את הגשר הזה שנגיע אליו"כלומר , תחליף ואז כבר נראה מה יקרה , מקסימום ישנו את המקסטור החדש שאמור להגיע ......מה שאתה אומר שזה צרוף מקרים ???או כתוצאה ממשהו אחר ? ( בעיה בספק? לוח?) כי זו נקודה מעניינת שאני לי מושג אם זה קשור ( או לא?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.