פורסם 2006 באפריל 919 שנים שלום לכולם!לכל מי שחווה הרגשה זאת.. יודע שהיא אינה נעימה בכלל..אני מתאמן במסגרת כושר קרבי (פלמחים).. ומה שבטוח.. באימונים זה לא כואב או מציק בכלל!אז כל פגועי הגב שביננו.. מה אתם עושים? מה עזר לכם?תודה!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים שואלים את הרופא לשאול ילדים בני 13 ~על בעיות רפואיות נראה לך הגיוני. HELL זה אפילו לא פורום רפואה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לך לאורטופד.תנסה לישון על מיטה קשה, לוקח כמה ימים להתרגל, אבל זה מועיל...תנסה בשכיבה לפתל את הגב (לא תזיז את הרגליים, ותסובב את חלק הגוף העליון לצדדים כמה שיותר, רק בזהירות ובלי תנועות חדות...)סאונה יכולה גם לשחרר את השרירים...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני מציע לך לנוח קצת מהאימונים לכמה ימים, ואם הכאב לא עובר אחרי כמה ימי מנוחה תלך לרופא, אל תזניח
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר ,תגידו.. אתם שרוטים או מה?? הפנתי את השאלה לכל אלה שחוו כאב גב תחתון.. מה הקשר למחשבים???? :kopfpatsch: מי שחווה את זה יכול להגיד לי מה הוא עשה? מה הרופא אמר לו? תודה למגיבים הרציניים!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אתה לא מבין שאני יכל להגיד לך למרוח בן גאי, ורופא שלמד 8 שנים יכל לאבחן אצלך כל דבר עד פריצת דיסק.קיצר, לך לאורטופד\רופא משפחה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים בקיצור אחי לכאבי גב אין פיתרון גם לי יש בעיות בגב בהתחלה נתנו לי כדורים ואחרי זה כל מיני משחות שלא עוזרות עד שהגעתי לפרופסור שמתמחה אך ורק בגב והפתרון שהוא נתן לי ואני נותן לך פעם פעמים או כמה שאתה יכול בשבוע לך לים לבריכה בתוך המים אין לחץ על האיזור וזה מרגיע את המקום ואחרי כמה פעמים יורד הכאב לא לחלוטין אבל זה עוזר וחגורת גב גם יכולה לעזור לגב התחתון תרגיש טוב
פורסם 2006 באפריל 919 שנים יש תרגיל כזה ששוכבים על המיטה עם כל הגוף מעל האגן באוויויורדים ועוליםזה מחזק תגב התחתון וזה עוזר
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני לא רוצה להלחיץ אותך אך יכולה להיות גם אופציה של פריצת דיסק בL4-L5 שממנה גם אני סובל...תבדוק את הסמפטומים הבאים:*פלקים מכאיבים גב תחתון.*הקרנה של כאב לרגל שמאל\ימין.*קושי להתכופף.עצה שלי תפנה לאורטופד ותבקש צילום C.T\מיפוי עצמות.חס וחלילה אני לא רוצה להכניס אותך לפניקה או משו אבל עדיף לבדוק.טוב אנשים אני זז עכשיו לבסיס לפני שיסגרו השערים...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים ואו גם לי !!יש כאבי גב תחתון !!!למשל שאני שוטף את הכלים פה בבית אחרי בערך 5 דקות כל הגב כאילו משותק, ולפעמיים אני שוכב על הבטן וככה שאני מנסה להסתובב כולי בכאבים...בכל מקרה אני יחכה שאני יחזור לארץ ויבדק אצל רופא לפני שאני מתגייב כדאי למנוע מקרים לא נעמיים בצבא...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני לא רוצה להלחיץ אותך אך יכולה להיות גם אופציה של פריצת דיסק בL4-L5 שממנה גם אני סובל...תבדוק את הסמפטומים הבאים:*פלקים מכאיבים גב תחתון.*הקרנה של כאב לרגל שמאל\ימין.*קושי להתכופף.עצה שלי תפנה לאורטופד ותבקש צילום C.T\מיפוי עצמות.חס וחלילה אני לא רוצה להכניס אותך לפניקה או משו אבל עדיף לבדוק.טוב אנשים אני זז עכשיו לבסיס לפני שיסגרו השערים...בדיוק מה שלי יש.....כעקרון אני עושה כרגע פיזיותרפיה הרבה עבודה על השרירים מסאזים חיזוקים של מקומות...כעקרון הדבר הראשון שאני מציע לך זה ללכת לרופאלאחר מכן הכי מומלץ זה לשחות וכמה שיותר מכוון שמתי ששוחים המשקל על הגב מבוטלבכל מקרה אל תזניח כמו שאני עשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.