פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים בגלל שאני ואחי כל הזמן רבים אז ההורים קנו מחשב אחד לי וחודשיים אחרי קנו גם לאחי.זה המחשב של אחי....AMD 1.8256MB DDR266 LeadTek GeForce 4 MX440לעומת זאת לי יש Pentium 4 2.0G512MB DDR33Leadtek GeForce 4 Ti4400אחי מריץ כל משחק שאני מריץ על רזולוציה של 1024X786 בשקט...ברור שאני מריץ משחקים על רזולוציות יותר גבוהות ...אבל לפי ההבדלים שאני רואה ההפרש במחיר עצום מדי כדי שיהיה שווה את ההבדל.מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להקיע על כרטיס מסך שהוא יותר מ Ti4200 ! פשוט לא שווה !
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים ההבדל יהיה יותר ניכר במשחקים שיצאו החל מסוף השנה הנוכחית.כמו כן ההבדל יורגש אם תפעילו אופציות כמו FASS*4 ו Anisotropic filtering שמשפרים את התמונה.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים מחבר בסדר היתלהבתם מהפרצופים ש Hunter שם אז תפסתם תנופה.ואתה omri_ro בכלל מצחיק רצח - מאיזה מגזין של אומללים לקחת את הבדיחה?!באתי להגיד פה משהו לאלה ששואלים איזה כרטיס כדי ואיזה לא כדי אז שלא ישמעו לכל אלה שזורקים להם : קח רדון 9700 או Ti4600 ...הם יכולים להיות רגועים עם Ti4200 למשך שנה וחצי. אני מדבר מנקודת מבט של אחד שרואה את ההבדלים.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים ברור שהכרטיס של אחיך מריץ משחקים טוב, זה בגלל שרוב המשחקים עדיין לא מנצלים את האפקטים של DX8. חכה עד שUT 2003 יוצא, לא מתכוון לדמו ותראה שהכרטיס של אחיך לא מריץ אותו ב 1024x768.אבל לפחות אתה יכול גם יכול להדליק AA ו AF כדי לשפר את איכות התמונה בהרבה והכרטיס שלו בחיים לא יצליח לעשות את זה בלי להאיט את המשחק יותר מדי. אפילו MX400 יכול להריץ את רוב המשחקים של היום בסדר, זה לא אומר שצריך לקנות אותו במקום Radeon 8500
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים בסדר היתלהבתם מהפרצופים ש Hunter שם אז תפסתם תנופה.ואתה omri_ro בכלל מצחיק רצח - מאיזה מגזין של אומללים לקחת את הבדיחה?!באתי להגיד פה משהו לאלה ששואלים איזה כרטיס כדי ואיזה לא כדי אז שלא ישמעו לכל אלה שזורקים להם : קח רדון 9700 או Ti4600 ...הם יכולים להיות רגועים עם Ti4200 למשך שנה וחצי. אני מדבר מנקודת מבט של אחד שרואה את ההבדלים.הוא די צודק בסה"כ... אולי לא בקשר להודעה המקורית (וגם פה אפשר לומר שבתור כרטיס בכלל ה-MX440 אולי לא שווה הרבה אבל יחסית למחיר שלו הוא לא רע בכלל), אבל תכל'ס במקום להסביר לו למה הוא צודק או טועה התחלתם בספאמינג, סמיילים (שלדעתי צריך לצמצם את המספר שלהם לכמה בודדים... זה יחסוך כיעור ורוחב פס) ושטויות (כמו הבדיחה הבאמת לא מצחיקה של עמרי).
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים לי יש ג'יפה 440 ואני כבר מתחיל לראות את ההבדל בut2003 כך שמשתלם לקנות כרטיס טוב היוםובלי שום קשר לדעתי שקניתי ג'יפה עשיתי החלטה טובה מאוד, מכיוון שבסכום שהיה לי ביולי השנה-500 ש"ח לא הייתי יכול לקנות משהו יותר טוב. הייתי יכול לקנות את 7500 אבל הביצועים שלו בבנצ'יםהם אותו דבר כמו 440 אז אני חושב שעשיתי החלטה טובה. חבר'ה, זה הכל שאלה של תקציב. יש תקציב-יש כרטיס מסך טוב, אין תקציב מסתפקים בכרטיס ממדרגה שניה וזה לא בושה. לי למשל, אין כסף לבזבז אפילו1000 שקל על כרטיס מסך, משאני יכול לבזבז זה בסביבות 500 וניצלתי את הכסף הזה נראה לי לא רע בכלל.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים דרך אגב ישנה גרסת BETA שלUN 2003 והיא פועלת מצוין בGEFORCE 4 440 MX .למרות שהכרטיס לא ישרוד את דום 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.