פורסם 2006 באפריל 1019 שנים יש לי מאוררים אבל הם לא עושים רוח אפשר להגיד שעים אני ישים אותם הם יהיו "ליופי".אז בנוסף חותכים את הרשת המטומטמת שיש מאחור, שאויר כן יעבור.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר זה לא ממש קשור לרשת המאוררים לא חזקים מספיק אני יזמין השבוע כבר כמה טובים.לגבי הרשת אני יוריד אותה בקרוב.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר אתה מדבר על ה-v1 ?עים כן זה בא ככה ויש עוד אופציה לחיבור מאורר נוסף(זה מה שאני מתכוון לעשות).
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אני צריך לעשות עוד כמה שכבות של צבע אני צריך לקנות 2 בקבוקי צבע שחור ועוד 2 של לקה ולהזמין מאוררים ואחרי זה המארז יהיה גמור.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים החדרת בי השראה, החלטתי לקחת יוזמה לידיים, ולצלם גם אני "מה יוצא שמשעמם לי"....[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר חחחח מה זה קומיקס אני יעלה לפה עוד כמה שניות מה אני עושה בכיתה בשיעור היסטוריה(שיעור משעמם טילים).אתה מודע לזה שכ' המסך שלך רץ ב PCI Express X2 ולא X16, כעע?...הוא לא רץ ב-x2 אלא ב-x8 ואין ממש הבדל.עריכה:vatos-locos זה בישבילך אחי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר טוב הבנתי שהצביע חרא תיקנתי הנה התוצאות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים יותר טוב בהרבה אבל עדין יש פה ושם גושים כאלה ואת הפרספקס היתי ממליץ לשים מבפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.