עבור לתוכן

כל הכבוד לצה"ל ודוגרי אולמרט הפתיע אותי (ל&#149

Featured Replies

פורסם

באמאש'ך? אבל דוגרי באמאש'ך?

פורסם

וכמו שזה נראה הלחץ הזה גם עובד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237950,00.html

עריכה: הכותרת של הלינק שהבאתי כאן השתנתה, הכותרת המקורית היתה על בכיר מהג'יאד שרוצה להפסיק את ירי הקאסמים בגלל התגובות של ישראל .

פורסם

^^^^^^

מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח :xyxthumbs:

פורסם

העיקר אתם קוראים לו שמאלמרט וחושבים שהוא יהרוס את המדינה ישר.

רק לידע אותכם,הוא היה ליכודניק ימני(אני לא יודע עכשיו אם הוא ימני כן,אבל הוא היה ימני),הייתה כתבה בעיתון על זה..שהוא היה חבר כנסת ימני ואשתו שמאלנית קיצונית.

פורסם

אני לא ישן יומיים

קצב הירי עומד עכשיו על פחות או יותר פגז כל 30-20 שניות, לפעמים במשך יותר מ 12 שעות (עם הפסקות קצרות).

מה צריך את זה? ממילא את המחבלים הורגים (והורגים יפה כמו שאתם רואים בשבוע האחרון) עם טילים של חיל האוויר והים.

לא חבל סתם לעות לי רעש 24\7 עם פגזים מעפנים?

פורסם

באמאש'ך? אבל דוגרי באמאש'ך?

nameless123456, קיבלת אזהרה על ספאם.

אזהרה ראשונה, אחרי 3 כאלה תורחק/תושתק.

פורסם
  • מחבר

העיקר אתם קוראים לו שמאלמרט וחושבים שהוא יהרוס את המדינה ישר.

רק לידע אותכם,הוא היה ליכודניק ימני(אני לא יודע עכשיו אם הוא ימני כן,אבל הוא היה ימני),הייתה כתבה בעיתון על זה..שהוא היה חבר כנסת ימני ואשתו שמאלנית קיצונית.

תראה גבר בלי לזלזל למרות שאולמרט הפתיעה אותי בעניין הזה עדין אם הוא תומך בהתנתקות חד צדדית זה שמאל

פורסם

כל כך קל לשנות את דעתכם? בחיית, הוא בסה"כ עושה שרירים בגלל שהוא הוצג כנקניק.

פורסם

זה לא ממש קשור, אלו תוכניות מגירה שבסה"כ הוא אישר לבצע... זה חייב היה להתבצע במוקדם או במאוחר.

וטוב שזה קרה במוקדם.

רק בקטע של ההתכנסות אני ממש נגדו, דין עזה לא שווה דין יהודה ושומרון, אלו שני שטחים שונים לגמרי, עם אופי שונה לגמרי, ואסור שתהיה תוכנית זהה לשניהם.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש קשור, אלו תוכניות מגירה שבסה"כ הוא אישר לבצע... זה חייב היה להתבצע במוקדם או במאוחר.

וטוב שזה קרה במוקדם.

רק בקטע של ההתכנסות אני ממש נגדו, דין עזה לא שווה דין יהודה ושומרון, אלו שני שטחים שונים לגמרי, עם אופי שונה לגמרי, ואסור שתהיה תוכנית זהה לשניהם.

RK לרשות הממשלה :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

יאללה צריך עוד !!!

ולא 7 פה ולא 7 שם אלא מאות !!

פורסם

כמו שאמרו, את המחבלים מחסלים מהאויר גם ככה, ההפגזות פשוט מצוינות, כשעם המחבלים אתה מחסל גם ילדים

ותגובת דובר צה"ל היא: "אנחנו מתפלאים שהיו שם גם אזרחים, לא ידענו על כך".

:screwy:

אולמרט עושה שרירים קצת בשביל הימין, ובפיגוע הבא שיבוא כנקמה כבר תדברו אחרת.

לאנשים יש דיעות כמו של שבשבת, משנים אותן לאן שהרוח נושבת.

פורסם

צודקים . מה ילד עושה בבסיס צבאי ? לפעמים זה נראה כאילו שהילדים שם רצים לחבק על פגז שנופל כמו כלב פינצ'ר שרץ לאוטו :screwy:

[0quote author=bla7 link=topic=175599.msg1505730#msg1505730 date=1144582016]

מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים