פורסם 2006 באפריל 819 שנים אומרים שכתום הוא צבע שובב, לא האמנתי... אבל תראו מה עשו הפלאפונים שלי בזמן שלא הייתי, והם חשבו שלא אדע... המשתתפים : 2XW800 ו-L2 אחד... (תודה ענקית לדני שאירגן את הכל לתמונה אחת וכתב את המשפטים החזקים למטה )
פורסם 2006 באפריל 819 שנים תמונות מעולות, חוץ משמאלית התחתונה שהיא פחות טובה מהשאר, והאמצעית התחתונה שהיא הכי פחות טובה
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר תמונות מעולות, חוץ משמאלית התחתונה שהיא פחות טובה מהשאר, והאמצעית התחתונה שהיא הכי פחות טובהחחח הכל ברוח טובה, השמאלית תחתונה זה בלהט הרגע אז הכל זז שם... והאמצעית תחתונה זה, נו, הפלאפון עם קונדום אולי בגלל זה זה נראה לך מוזר...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים פשוט מדהים! תמונות מעולות...אהבתי את הרעיון... אתה יכול לעלות את התמונה השמאלית עליונה בגודל מלא\גדול יותר?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אחת הסדרות היותר משעשעות שצילמתי, היה כייף גדול... אחת הסדרות הכי משעשעות שראיתי, סחטיין על הביצוע ;D
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לאן הגענו... התמוונת אחלה! הנושא...הייתי אומר שיותר מדי נסחפנו עם הפלאפון... אם הייתם עושים מין "סיפור" חיים כזה שהורים עושים ילדים ואז מולידים אותם (יוצא סים) ואז שני ההורים עומדים והסים ניצב בצד...היה מדליק!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אחת הסדרות הכי משעשעות שראיתי, סחטיין על הביצוע ;D אבהתי מאוד! (לפי הכותרת ציפיתי למשהו קצת אחר... :)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים התמונות מעודדות למין לא בטוח, לפי דעתי, היית צריך לעטוף אותם קודם בקונדומים.....אתה ממש לא אחראי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.